Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
poradíte nějakou příjemnou vůni do auta, která dlouho vydrží a je příjemná i dětem? Já osobně mám ráda vanilku, ale může být i jiná, uvítám i konkrétní tipy, kde ji koupit. Moc díky.
@Cassy25 ja si posledni dobou zamilovala vune do auta os YankeeCandles
Kupuju bud u nas v jednom obchudku a nebo objednavam z Ameriky. Vyjdou tam podstatne levneji, kdyz je akce…
@Cassy25 jo a kamaradcina dcera z vuni do auta zvraci a tyhle od Yankee ji jedine nevadi ![]()
Hodně profláklá je teď Mr. Mrs Fragnance. Koupila jsem ve Fann.
Být tebou, pátrala bych v přírodních vůních. Např, natrhat šeřík, mateřídoušku, nebo koření - zemitý hřebíček na zimu. V mém okolí i největší odpůrci přírodních metod a zdrojů nekupují žádné chemické vůně, protože jsou jedovaté (člověk neumře hned, ale bude se zásobovat a skladovat).
My nemáme žádné vůně do auta. ![]()
@mgdln píše:
My nemáme žádné vůně do auta.
Já taky ne. A dle mého nejlepší řešení. Co jezdím s jinýma jejich autem, tak mi ty vůně teda nevoní a jezdit tím dýl, tak mě asi bude bolet hlava.
@zvidavajanca píše:
Já taky ne. A dle mého nejlepší řešení. Co jezdím s jinýma jejich autem, tak mi ty vůně teda nevoní a jezdit tím dýl, tak mě asi bude bolet hlava.
Pro mě je nejhezčí vůně, když je auto pořádně vyluxovaný a umytý. Ty umělé vůně moc nemusím.
@Pherenike dcera má to samé, stromeček nebo jak se chytá ne ventilátor-to pomalu nevlezla do auta, jak se jí navalovalo…
Koupila jsem tuto s vůní třešní/višní a ta jí nevadila, ba naopak. Příjemná, ale nevtíravá.
Manžel to nesnese, když jedu já, dávám si Yankee candle. Jinak nepoužíváme nic.