Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky za rady. Napsala jsem mail, ať to není po telefonu „jedna paní povídala“.
Na webu ani jedné školky žádné podrobnější info není.
@Anonymní píše: Více
Nám ředitelka řekla, že budou třídní schůzky kde se budou řešit další věci. Vyvěšeno to má být na stránkách školky a na všech vchodech i brance. (Se zápisem to bylo taky tak). Naši školce všechno ale dlouho trvá.
O místo ve školkách je docela boj.
kdyby jsi tam zavolala, tak za tu hodinu, co sem píšeš ty a my, by jsi už věděla všechno ![]()
@stinga píše: Více
Asi to chce mit pisemne. Vzdyt píše, ze pak nechce resit, ze ji nekdo rekl neco jen tak po telefonu.
A zavolat a pak rict a poslete mi to co jste říkala jeste emailem je divne. Takze chapu, ze se zeptala emailem.
@stinga Jo jo, když neodpoví na mail, tak v pondělí zavolám. Aspoň budu vědět, jak komunikují i přes maily.
Každopádně je to k zamyšlení a možná bych pak zvolila tu druhou. ![]()
a opravdu nemají někde v informacích o zápise i termín, kdy se bude vyzvedávat rozhodnutí o přijetí?
Většinou to bývá uvedeno hned v rámci vyhlášení zápisu - harmonogram od přijímání přihlášek, nahlížení do spisu, zveřejnění výsledků a vyzvedávání rozhodnutí.
@Tarena píše: Více
tak snad když se telefonicky zeptá, jestli budou mít informační schůzku před nástupem, tak to není nic proti ničemu, ![]()
já nechápu tohle okolkování a vyčkávání, ale tak to jsem já, já bych chtěla vědět už dnes, na co se připravit, někoho baví vyčkávat v nevědomosti na pondělí,
naposledy jsem se styděla někam telefonovat v pubertě, dospělý člověk má řešit záležitosti své a svého dítěte dospěle ![]()
a k čemu jsou ti informace z jiných školek? ![]()
to si každá školka řídí dle svého
Ona se nestydi, ona to chce jen pisemne.
V posledni dobe jsi desne neprijemna, je vse v poradku? Jako ptam se vazne, rada jsem te cetla, ale ted jsi nejaka divna, tak se ptam.
@ivašot. Opravdu jsem to nenašla. Není to tam. Ani na jedné z nich.
Do školky, kde jsme se nehlásili, ale je v okolí, to mají. ![]()
Tak zase, nevim, jak dlouho maji od zverejneni, ale aby jim tam treba druhy den volalo 30 aktivnich matek, co nemuzou par dni pockat, nez treba ta informace prijde emailem, nebo uz ji maji vedet z dob zapisu? Jen proto, ze to chteji vedet dnes?
Zas takova veda to neni, ale jako taky jsem poprve nevedela no…nicmene info vzdy prislo vcas ![]()
V první školce kam dcera chodila tak byl vypsány termin kdy si máme k ředitelce přijít pro rozhodnutí o přijetí. To se podepsalo a bylo to. Ve školce kde má děti teď, jsme dostali při už zápisu termín schůze (včera) tam řekli všem obecný info a pak se jednotlivě chodilo podepisovat rozhodnutí o přijetí atd
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
to může mít každá školka úplně jinak. Někde jsou třídní schůžky, někdy vše najdeš na webu. Ptej se ve vaší školce konkrétně.