Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kocourGarfield píše: Více
Tak u nás se chodilo podepisovat, aby věděli, že dítě opravdu nastoupí. O školky je tady boj, každý dává více přihlášek, tak možná proto. Rozhodnutí o nepřijetí se posílalo standardně poštou.
@stinga píše: Více
Souhlas, zakladatelka mi přijde poněkud (pardon) slabomyslná.
To dospělá ženská / matka nedokáže vyřešit takový „problém“?
Zavolám, zeptám se, zařídím se ![]()
Práce s rodiči je opravdu složitá.
@Beruska999999 já zase nechápu, proč se normálně nezeptala na tom zápise.
Příspěvek upraven 12.06.24 v 11:11
Jako fakt se budu rozhodovat o školce na základě toho jak rychle mi odepíšou na e-mail? ![]()
U nás školka vypsala na dveře, koho přijali a od kdy si mohou rodiče vyzvednou papír o přijetí. K tomu byl termín, kdy proběhne třídní schůzka. Nic složitého ![]()
To sice jo, ale to uz ted nevyresi
Nicmene ja to beru tak, ze bud si to zjistim, nebo napisu mail, obecne nemam rada, kdyz mi nekdo vola kvuli vecem, ktere nemusi byt vyreseny „hned“, prijde mi to nezdvorile…takze stejne se chovam k jinym
Ale tak jsou lidi, ci jsou zvykli hned volat no…konec sveta to urcite nebude ![]()
Protože mě to v ten moment nenapadlo? ![]()
@Dahlia0409 U nás žádný papír u školky nebo na obecní desce není.
Díky těm, které normálně odpověděly. ![]()
Opravdu nechápu, co se to tady zase strhlo za diskuzi a proč mají některé potřebu tak rejpat…
Jen jsem se zeptala na zkušenosti z ostatních školek.
@Anonymní píše: Více
Nenim jestli ti to pomůže. Mě teď přišla SMS kdy a kam si mám dojít pro oznámení přijetí. Třeba to dělají u vás taky tak. ![]()
Je zvláštní, že není nikde info. U zápisu přece museli říct, co a jak ![]()
zkušenosti z ostatních školek jsou ti k pr… k ničemu
@Lojzísek píše: Více
tak „jednodušší“ je tady 4 hodiny diskutovat
Díky, budou posílat instrukce mailem.
@Dahlia0409 Bohužel, vesnická školička. Jinak už vím, co a jak a diskuze mi vcelku pomohla, což je hlavní. ![]()
Až teda na ty zbytečně rýpavý komentáře. ![]()
Tak jako řešit něco, tak volám nebo píšu přímo tam, každá školka to může mít jinak, takže bych to fakt tady neřešila ![]()
Dobrý den,
diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.
Krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.