Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim, je mi 14 a jedu na obcanku ale mam krouzek v nosu, nevite jestli jim to nejak nevadi nebo taknejak? rodice o tom sice vi ale pichla jsem si ho doma sama a ne v zadnem studiu (ano, vim ze jsem dost riskovala) ![]()
Tak si ho na tu chvíli vyndej, pokud máš septum, tak protoč dovnitř? Úřednice může mít maximálně řeči, spíš aby to pak nevadilo tobě, kdyby sis ho vyndala, občanka je na 10 let.
Úřednici opravdu nezajímá co máš a kde sis to nechala dělat, na fotce máš vypadat jako ve skutečnosti, pochybuju že piercing udělá nějaký markantní rozdíl
Proč by jim to mělo vadit 🤔 nic jim do toho není přeci. Sama mám kroužek v nose a Snake bites a na fotce to není pomalu ani vidět. Nikdo s tím neměl nikdy problém a to už to nosím dvacátým rokem ![]()
@Lenya.Mine píše: Více
Slečna se asi bojí, že na ni úřednice pošle sociálku
@medvidka presne tak, proto jsem se radsi zeptala, nechci rodicum a nikomu jen kvuli me hlouposti pusobit problemy ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.