Přijímačky na JAMU

4.5.15 13:45

Přijímačky na JAMU

Zdravím ;)
holky měla bych na Vás takový dotaz. Máte někdo vystudovanou JAMU dramatické umění, nebo jestli některá máte známé?
Chtěla bych podat příští rok přihlášku, ale nevím jestli to má cenu. Je to můj sen, ale do dramaťáku jsem chodila jen jako malá v 6-10 letech.. a bylo to celkem o ničem. :? Myslíte holky, že na to mám i bez přípravy v dramatickém kroužku a stačí se naučit básničky a texty apod? Jinak jsem tančila 8 let, :mrgreen: takže s tancem problém nemám, tančila jsem show dance :srdce: (tanec na téma příběhu)… tak co myslíte? :oops:
díky za každou odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
337
4.5.15 14:38

Ahoj!
Jestli je to Tvůj sen, zkus to. Ale hlásí se hrozně moc uchazečů. A to povolání není taková sláva, jak to vypadá. Vezmi si, kolik je hereckých škol a kolik každý rok „chrlí“ nových herců. A kolik se nakonec uplatní. Je hrozně náročný se prosadit už i jako vystudovaný herec. Absolvovat desítky konkursů, přivydělávat si většinou někde v baru, protože peníze jen z divadla nestačí… Dobře to promysli. Každopádně to zkus a když Tě nevezmou, buď za to ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.5.15 22:18

@Domulka0023 Tak do herectví nevidím, ale rozhodně to nebude jednoduché!!! Přece jen se tam hlásí mnoho uchazečů, většina absolventi konzervatoří a pokud si myslíš, že jsi schopná se s již vystudovanými „profesionály“ utkat u přijímaček… Zjisti si nejdříve, jaká jsou kritéria a požadavky. Jako zkusit to můžeš, třeba jsi opravdu skrytý talent, ale šla bych do toho s vědomím, že to opravdu jen zkusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.15 22:26

@Petule030 Jojo asi to zkusím, jen ať vím a navíc, abych si někdy nevyčítala, že jsem to nezkusila :lol: Jinak na lidi z konzervatoře a podobně, na ty nemám :mrgreen: to je jasňačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.5.15 23:38

Jako zkusit to můžeš ;) Tady máš kritéria k různým oborům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze