TSP 2015 nervozita z přijímaček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
TSP 2015
Čaute, chystáte se letos některá na přijimačky na MUNI? Jak vám jde učení a z čeho se učíte? Začínám být pekelně nervózní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@erefka Ahoj, já se učila na přijímačky přímo ze stránek MUNI, mají tam ty online testy, všechny verze a několik let dozadu. Kamarádky měly i nějaké učebnice, případně myslím, že se dají zaplatit i online kurzy, kde ti to vysvětlí na aleph.cz. Ty jsem si zaplatila, když jsem dělala SCIO a byla jsem hrozně spokojená. Levné, jasně vysvětlené, odhalí triky
výsledek před těmi kurzy s aleph a po nich byl velký.
Nicméně na MUNI jsem si opravdu jen zkoušela ty jejich online verze, úplně mi to stačilo, přeci jenom, je to dost pořád dokola, typově se ty úlohy hodně podobají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PepiKo Já právě dělám jen ty testy, tak doufám že to bude stačit. Potřebuju percentil přes 90, doufám že bude slabší ročník
Letos tam budou i změny nějaké tak snad to bude v pohodě vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erefka
No, loni to bylo 86, leta predtim take do 90. Ja bych byla v klidu ![]()
Prihlasek je jeste min nez obvykle, pocet prijimanych v podstate stejny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počet přijimaček je nižší? já hrozně toužím se tam dostat, jen se bojím, že se ty testy změní a budu v háji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erefka
Ty testy jsou léta, v zásadě, stejné. Jediná změna letos je 6 položek v cizím jazyce(který sis vybrala nadto sama). I kdybys tyto otázky vynechala, pořád máš šanci mít 100 percentil (viz statistika variant) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erefka píše:
Jj, dělám testy každý den. Ty tam studuješ?
Mám hotovo pár let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darkwulf tak to je super
snad taky budu mít jednou hotovo pár let ![]()
tvůj názor tedy je, že stačí dělat ty testy ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erefka
Imho stačí. Protože ty příklady jsou, typově, pořád ty samé. Jak to zvládaš zatím? Nebo třeba na FB univerzity (profil Studuj na MUNI) dělají teď „online“ rekapitulaci úkolů z loňského roku a jejich řešení, mrkni se kdyžtak i tam, poradí s problémovým zadáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darkwulf No když si dělám testy z loňska tak nedělám symbolické myšlení když tam nemá být tzn. 60b max. Mám většinou kolem 27-29b. Co jsem našla informace tak nad 90percentil stačilo 30-31b ze 70b. Děkuju za fb skupinu, já nemám fb ale jde se tam dostat i tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@erefka
Jo vlastně, symbolika out, můj oblíbený… ![]()
Stačilo to loni, očekává se, že letošní změny (zejména snížení počtu otázek a vyřazení „lehké“ symobliky) tím pohnou. Ale nikdo neví jak moc a jak.
Blbý dotaz, „proč“ máš „pouze“ 27 bodů? Moc chyb? Kolik toho vyplníš? (nebo je to způsobeno tím, že skipneš tu symboliku? to pak ale zkresluje výsledek, no :/ )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@darkwulf je to tím že nedělám tu symboliku (-10b) a v kulturním přehledu mám většinou jen 1-2 odpovědi jinak vynecháno.
Symbolika mi šla no
škoda že ji zrušili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit