TSP 2015 nervozita z přijímaček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
4.5.16 21:17

Kočky, já jsem dělala dálkové v Mostě (VŠB-TU Ostrava, HGF) a přístup byl úžasnej. Když se mi to nehodilo do Mostu, domluvila jsem si zkoušku v Ostravě, v čas kdy mi jelo spojení. Ale města příšerný, jedno jak druhý, kam se hrabe Brno a Olomouc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
4.5.16 21:21

@Klaarynka ale každého zaměstnavatele zajímá kterou VŠ máš, oni moc dobře vědí že ne všude musíš mít stejné znalosti ;)
Např. jinak ocení absolventa VUT a ČVUT a jinak stavaře z jiných VŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.5.16 21:26

@Ifar Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.5.16 21:28

Ň @anonymouss Já nevěděla, že je v tom rozdíl. A díky za držení palce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.5.16 21:30

A je tu někdo, kdo jde taky v červnu na přijímačky do Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.5.16 21:35

@ivvet V Mostě jsem nikdy nebyla, ale Ostrava je ošklivá. To jo. Máme tam rodinu a jsem ráda, že jsem tam jen na návštěvě. Žít bych tam nechtěla. Už k vůli ovzduší a lidé se tam k sobě nechovají zrovna ok. Z práce rovnou do hospody. Nemyslím tu naši rodinu. Ale v okolí co říkají. Hospody plné. Viz Stodolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.5.16 16:55

Myslíte, že má cenu jít na nějaký přípravný kurz k TSP? Upol je pořádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
5.5.16 19:08
@Klaarynka píše:
Myslíte, že má cenu jít na nějaký přípravný kurz k TSP? Upol je pořádá.

Zkus proguuglit na netu, jaké jsou na to reference. Ne vždy jsou ty kurzy k něčemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.5.16 19:45

@anonymouss No právě…přes nějaké agentury bych nešla. Ale jeden pořádá přímo upol. Asi těch 700,– zainvestuju. Abych si pak nenadávala, že jsem mohla dopadnout líp, kdybych tam byla.
Já jen, jestli už někdo něco takového podstoupil a co mu to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
5.5.16 20:09
@Klaarynka píše:
@anonymouss No právě…přes nějaké agentury bych nešla. Ale jeden pořádá přímo upol. Asi těch 700,– zainvestuju. Abych si pak nenadávala, že jsem mohla dopadnout líp, kdybych tam byla.
Já jen, jestli už někdo něco takového podstoupil a co mu to dalo.

Tak třeba ty přípravky k TSP od fakult jsou… ehm. Jsou.
Ale jsou také mnohem dražší, 700 se ještě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.5.16 20:12

@anonymouss Taky si říkám, že 700,– se ještě dá. Asi tam ze zvědavosti půjdu. Zajímá mě, co mi tam vysvětlí za vychytávky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.5.16 11:14

Tak co, jak jste dopadly, ženy? U mě nic moc teda. :D hlásila jsem se na celoživotko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.5.16 11:50

@nikol1994 Celoživotko? To se platí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.5.16 11:58

Když je dostatečně vysoký percentil, tak ne, ne? Aspoň jsem to teda tak slyšela, pravdivost jsem si neověřovala :D Nicméně já ho měla nízký, takže ho budu platit tak jako tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
9.5.16 12:06

@nikol1994 No mně bylo řečeno od holky co tam studuje. Když se nedostaneš, tak běž na celoživotko, ale budeš si to celé platit a levná záležitost to není. Pokud máš dobrý percentil a dostaneš se, proč nejdeš na kombinované studium? Proč hned na celoživotní? Kombinované platit nemusíš. Nebo už jsi někdy VŠ studovala? Ale ta kamarádka je na na Upol, ne na MUNI. Kde jsi dělala přijímačky? Já jdu do Olomouce, tak budu dělat až v polovině června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze