Přijímačky na VŠ 2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přijímačky na VŠ 2015
Uchazečům, kteří se ke studiu na vysoké škole hlásí poprvé (dosud nebyli zapsáni ke studiu na žádné vysoké škole), se přijímací zkoušky promíjí. Budou přijati na základě podání přihlášky ke studiu a čestného prohlášení, ve kterém stvrzují, že dosud nestudovali na žádné vysoké škole.
JA:
chci se zeptat už jsem se loni hlásila na VŠ podala jsem přihlášku zaplatila poplatek ale k přijímacím zkouškám jsem už nešla… tak nevím jak na tom jsem? jestli jen tou přihláškou jsem nebyla zapsána ke studiu? Nevíte to někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MonikaS15 co zkusit studijjní oddělení fakulty? Tam určitě poradí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K zápisu by ses musela dostavit až po tom, co by tě přijali, takže tuhle podmínku pro přijetí splňuješ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zapis ke studiu probiha zapsanim studenta po uspesnem vykonani prijimacich zkousek:) na ktere skoly takle berou vsechny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 To těžko, nedovedu si představit takovou veterinární fakultu v Brně, že by zrušila ty svoje psycho těžké přijímací testy… podobně všechny medicíny. To nemůže studovat každej, to by to na těch operačních sálech vypadalo! Ovšem přijde mi to divný u kterékoliv vysoké školy - před pár lety to zkusili na geologii a profesoři brečeli, co jim to tam nalezlo za neschopy a hlupáky. První ročník nedokončila víc jak půlka lidí (pak si škola oddechla a snad tuhle kravinu zrušila)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ony VŠ dostávají peníze za každého studenta. Takže většinou kopu naberou a přijde síto
Hodně je to vidět třeba u technických oborů, protože tam se prakticky už v prváku zjistí, kdo na to má a kdo ne. U doktorů to samozřejmě nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 píše:
Co to je za novinku? To platí pro všechny VŠ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MoMu nas taky na mu nabrali takle 300 a na konci druhaku jsme byli ve dvou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MoMu píše:
Když ony VŠ dostávají peníze za každého studenta. Takže většinou kopu naberou a přijde sítoHodně je to vidět třeba u technických oborů, protože tam se prakticky už v prváku zjistí, kdo na to má a kdo ne. U doktorů to samozřejmě nejde
Můžou být rádi, že mají aspoň semestr až dva status studenta. Na přijímačky se naučí i opice, pokud to není pohovor, každá VŠ je o udržení se a o státnicích.
A proč by to u doktorů nešlo? Síto je i na medicíně, za prvák a druhák odpadne aspoň třetina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
@MoMu nas taky na mu nabrali takle 300 a na konci druhaku jsme byli ve dvou
To je super.
Vzali jste se? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta píše:
Můžou být rádi, že mají aspoň semestr až dva status studenta. Na přijímačky se naučí i opice, pokud to není pohovor, každá VŠ je o udržení se a o státnicích.
A proč by to u doktorů nešlo? Síto je i na medicíně, za prvák a druhák odpadne aspoň třetina.
Ještě jsem teda neviděla žádnou lékařskou fakultu, která by brala na základě toho, jestli už jsi studovala výšku nebo ne. Samozřejmě, že síto je všude. Asi jsem se blbě vyjádřila.
Edit: Pokud to se studiem někdo myslí vážně, tak ztratit rok se nemusí zas tak vyplatit. Protože např. bakaláře můžeš zadarmo studovat jen 4 roky, pak platíš. Ale to už by bylo na jinou diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit