Přijímání jednoho prsa

2627
18.11.12 12:22

přijímání jednoho prsa

Ahojky všem, měla bych otázku. Malej je na světě teprve 7 den a odmítá jedno prso, na druhé se normálně přisává. Nevíte kde je chybička? to jedno prso musím odstříkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26295
18.11.12 12:37

A nemáš v něm méně mlíka? Kojíš normálně tj, bez kloboučků? Mě tohle dělal syn od cca 3m, zpočátku jsem to dělala tak, že jsem mu dala méně žádané prso, když bylo plné, od 4m jsem ho 2× denně odstříkávala a mlíko mu dávala večer ve flašce, jinak kojila pouze levým.
Takhle ze začátku se ale laktace teprve bude upravovat. Nevím jestli střídáš při jednom kojení obě prsa? Jestli ne, dala bych mu to chtěné a pak ho rychle přešoupla k tomu druhému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
18.11.12 12:38

Maly mi celou dobu píje jen z jednoho prsa uz 28mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
18.11.12 12:56

Mě to taky dělal a prostě brala jsem to jako že se mu z něj hůř pije, je jinak tvarované než to druhé, i bradavka, málokdo je úplně souměrný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
18.11.12 13:22

Ja taky kojim jen z jednoho, kojila sem ze zacatku z obou prve pres kloboucky, protoze mam vpacenou jednu bradavku, potom sem kojila bez kloboucku ale pak mizacla ta vpacena bradavka praskat do krve, pomalu sem prestavala z nej kojit a ted kojim uz jen z jednoho zdraveho a je to v pohode :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
18.11.12 13:39

Ja kojim taky jen z jednoho, ale je to celkem otrava, kdyz clovek v upnutem tricku vypada celkem dost nesymetricky :mrgreen: Jednou jsem to tu pohledavala v diskuzich a zjistila jsem, ze je strasne moc mamin, kterym dite proste jedno prso nebere… :roll: a koji treba do roka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
18.11.12 14:25

Mě to malá taky dělala když jsme dojeli z porodnice. Levá bradavka se ji prostě chytala líp tak pravou nechtěla. Ted je nám 16 dní a už je to v pohodě. Musíš ji dávat i tu co nechce a mít s ní trpělivost, třeba ji trochu moc at víc vystoupne a líp se ji přisaje :)

• Citovat
  • Upravit
Venda04
18.11.12 15:37

Tak s tím jsme bojovali taky a bohužel nevyhráli. Kojila jsem jen z jednoho prsu a druhé se pomalu samo „odstavilo“. Musela jsem ale postupně začít přikmovat. Nevzdávejte to. Zkus jinou polohu při kojení, asi se mu prso hůř chytá, holt nejsou obě stejná, jak by se zdálo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová