Přijmutí u dvou pediatrů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
29.4.26 07:56

Prijmuti u dvou pediatru

Zdarec holky, potrebuju poradit. Chci zmenit pediatra, protoze s nasi doktorkou jsem velmi nespokojena a tak jsem rozhodila site. Jeden doktor nas vzal, dal mi papir na predani dokumentace, nic jsem nepodepisovala. Nebyla jsem u nej ani se synem, jen si vyplnila kartu. Jenze za par hodin mi volala sestra z jine ordinace, ze by syna take vzali do pece a at ji mailem poslu nacionale, ze si zalozi kartu. A tedka ja bych radeji k ty doktorce, protoze to mame bliz a celkove je to pro nas lepsi a vyhodnejsi. A tek otazka - jak jsem dostala ten papir od toho lekare, je to zavazny? Resp mam uz povinnost tam chodit a dalsi zmena pripada v uvahu az za ty 3 mesice? Volala jsem na pojistovnu a pani na drate mi rekla, ze pokud me zaregistroval, tak muzu az za 3 mesice, jenze nevim, jestli timhle zpusobem ta registrace probiha. Zase je mi blby tam volat s dotazem, zda uz registrace probehla, chci tam volat jen s informaci, ze nenastoupime, pac jdem nakonec jinam. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
29.4.26 08:20

To ale my taky nevíme, zda u něj ta registrace proběhla nebo ne :nevim: ale pokud jsi ještě nic neodepsala, tak by neměla být. Každopádně se neboj tam normálně zavolat, oni ti hlavu fakt neutrhnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
29.4.26 08:30

Zavolej tam a vysvětli jim situaci. Hlavu ti neutrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.4.26 12:05

Řeš to po telefonu se sestrou ne tady s náma. Volala bych tam co nejdřív, vysvětli situaci, že máš možnost ještě jednoho pediatra, který je blíž a že chceš registraci u pana doktora zrušit, nebudeš ani první ani poslední, co udělala takové rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
29.4.26 12:11

Zavolej tam a vysvětli to, je to lepší než se tam bez vysvětlení neregistrovat nebo za 3 m přeregistrovat. Podepisuješ takový lístek u lékaře a tím on si tě zaregistruje. Pokud ho od tebe má, třeba ho ještě neodeslal pojišťovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty