Příkrmy a řídká stolice

435
26.11.12 12:30

Prikrmy a ridka stolice

Ahoj matky, dotaz ohledne miminkovskeho kakani…Moje mala do 6 mesicu kojena, potom zeleninka. Po te nejprve zacpa a pak „ukazkove kakani“. Jelikoz je to ale miniaturni pinda, tak me muj doktor v jejim 7 mesici presvedcil, ze proste musim zacit vice prikrmovat masem, jogurty a na noc lahvicku UM. Jinak stale pres den kojim min. 3×. Je tomu tedy mesic, co se ji snazim „vykrmit“ ( bez uspechu) a i kdyz jsem zacinala pozvolne, tak proste nemame vubec hezke kakani :lol: Z ukazkoveho hovinka se stala ridka kase :? Je to normalni jev nebo by to mohla byt ABKM? V patek jdeme k doktorovi a jogurty ted vysadim, stejne by me ale zajimaly vase zkusenosti.....Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
26.11.12 13:15

@Evelina31 podle mě ti takhle srandí po tom jogurtu, na který je snad v 7m triošku brzo, ne? Malej má naopak docela tuhé bobany a není jich moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.11.12 13:38

@Kalla1412 Zacala jsem ji je davat na doporuceni lekare a davam ji jogury vhodne pro deti od 4M ( zijeme v zahranici, u nas myslim nejsou). Davam ji tedy ty nebo obcas par lzicek bile klasiky. Stejne je to ale kravske mleko, taky si myslim, ze to proste bude tim. Spis by me zajimalo, zda se kasovita stolice 2× denne ma povazovat za problem nebo je to jen ozaka casu, nez si mimi zvykne a kakani se poopravi na hezke hovinko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
26.11.12 15:28

@Kalla1412 hele nám je 30 6 měs a alergoložkla se nás dnes patala jestli dávám tvaroh a lipany.No šla jsem do kolen :nevim: jasně jsem jí řekla ne kord když měl podezření na BKM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
26.11.12 20:05

@Petra2829 no a jinde ti řeknou, že až od roka tvaroh a jogurt až od 8-10m…masakr :| 8o @Evelina31 Pije hodně malá? To hlídej, kvůli dehsadrataci…já bych se bála, vypadá to na průjem, ale nebude to nuic děsného, dej rýžové vločky do příkrmů, uvidíš, srovná se to, řekla bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
27.11.12 08:07

@Evelina31 Začla bych klasika..zelenina pak maso a jogurty až fakt za dýl. Na dr kašli. Jednej na svou pěst. A taky koukni jak jste velcí ty a manžel atak..Nemusí být ani nějaké chůdě. Může to mít v genech. Každopádně bych jí zajistila tekutiny a vyhodila ten jogurt a dala bych jí třeba kaši večer nebo odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.11.12 19:30

Zkusila byl rýžovou nemléčnou kaši ta staví nebo banán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
28.11.12 19:31

@MíšaČK a nás ani ta nezastavila :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.11.12 19:38

Je to alchymie s dětičkami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
28.11.12 19:52

@MíšaČK Mi povídej..třetí. A to jsem neznala .tak poznávám u něj. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.11.12 20:29

Holky, tak po vysazeni jogurtu vidim minimalni zlepseni, ale ze by bylo pekne hovinko, to neeeeeee :lol: Je to fakt veda, ty deti. Nejdriv s prikrmama zacpa, ted tohle… A rekla bych, ze na nasi princeznu stavici dobroty jako banan, mrkev ci ryze nemaji valny vliv :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.15 07:47

Maminky, teď s příkrmy mě napadá jeden dotaz za druhým a protože téměř vždy najdu odpověď, opět jdu pro radu.
Malou od mala trápilo bříško a stolička, teď s příkrmy vůbec nevím, jak by taková „správná“ stolička měla vypadat. Hodně slýchávám, že mají děti tvrdé bobky. To u nás není ani z daleka! Má kašovitou stolici, většinou to je podle toho, co právě dostala na oběd, když to je brokolice s bramborem, má to do zelena, když je mrkev, tak do oranžova a konzistence je taky podobna, taková hustější kaše. Dcerka je ještě hoodně kojená. Myslíte, že je tato stolička normální? Mám strach, jelikož jsme si se stoličkou užily ažaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.4.15 07:52

Stolička? 8o U kojených je to co popisuješ naprosto normální. Buď ráda, že nemá tvrdé nevytlačitelné bobky, to byste si teprve užily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.15 08:13

@Zuzana80 je to normální ;) buď ráda, že to nemá husté a nemá problémy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.4.15 08:24

Fakt holky? to jste mě uklidnily, malá má do toho pořád nafouklé břísko, ale to má už od narození. Tak proto mám obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí