Příkrmy Sunárek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy Sunárek
Ahoj holky!
Včera moje holčička měla k obědu Sunárek kuřecí maso se zeleninou a bramborami. Kolem půlnoci se probudila na neutišitelný pláč, takový kolikový. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby stejný příkrm nesnědla před 2týdny a téměř přesně kolem půlnoci se probudila a řvala až do rána. Nemá problémové spaní, budí se max.2× za noc. A teď nechápu, jestli 2 probrečené noci můžou souviset s příkrmem? Jasně, že možné jsou i zoubky, ale taková náhoda, že vždycky po stejným příkrmu? Jinak zeleninové příkrmy vařím sama a masovozeleninové kupuji Hami,Hipp, protože z hypermarketů nechci kupovat maso do příkrmů a kvalitní uzenářství v okolí nemáme. Tu Sunarku jsem koupila jen proto, že jsem viděla akci, tak že zkusíme
a uvidíme. No a uviděla jsem ![]()
Co myslíte příkrm nebo zoubky?
Díky,B
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tak já na tom byla podobně. Koupila jsem malý taky masozeleninový příkrm, a pak jsem si přečetla že obsahoval pórek a fazole a malá mi hrozně plakala, asi ještě nemá pořádně vyvynutý trávení, bude jí půl roku, tak jem to zatím vysadila a vrátila se jen ke kojení a UM, Za dva týdny máme jít do poradny tak to proberu s doktorkou. Takže se přikláním k tomu, že to může být z těch příkrmů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No píšou, že je v tom mrkev, kukuřice a hrášek. Že by kukuřice? No asi to tak vypadá ![]()
Co vím, tak květák nemůže, to prdí jak na motorový pohon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Achjo! Natlačím do ní hrášek, kukuřici a pak se divím, co
?
No jo, čtu furt složení,ale někdy prostě to neuhlídám a pak se divím ![]()
Sary, díky, aspoň vím, že číst se prostě musí i když je na příkrmy akce
. 4roky doma na rodičáku a další 3 jsou přede mnou. To fakt člověk stratí i zbytek zdravého rozumu. Ještě, že vás mám. Díííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš ňákým dětičkám to nevadí a jiní jsou zase citlivý. Náš malej mohl sníst všechno a já vlastně taky, když jsem ho kojila ale teď
no hrůza, mám pocit, že ať sním tři dny starej rohlík, tak pak malá stejně budu brečet. Naší Lucince nedělal dobře ani Nutrilon taky mi pořád bulela a tak jsem zkusila mlíko od Hami a to je v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a to ještě bacha na Hami masozel. příkrm - jeden druh od 8. měsíce obsahuje žampiony!! Holky se mi po něm
jak alíci. Psala jsem i stížnost na Hami a bylo mi řečeno, že to používají jako koření, aby si děti zvykly na nový chutě. Jako jo, koření lehce beru, ale proč musí malým dětem kořenit houbama
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se dívala na složení výrobků od Hami a to co měly tenkrát holky a bylo jim potom zle už nevyrábí
nejspíš jsem nebyla jediná, kdo si stěžoval na houby v jídle pro prťata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To aby člověk chodil s lupou po obchodech. A složení je většinou psáno velikostí písma pro liliputány. Nemusím nosit brýle,ale některé etikety prostě přečtu jen tak tak.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná jsi byla jediná stěžovatelka,ale všimla jsem si to i já. Před 2lety, když jsem bojovala se skleničkama se starší dcerou, jsem si žampionů v Hami všimla taky
. Ale tá moje dceruška jedla jenom 3druhy příkrmů (milánské špagety, kuřecí roládu a nějaké ragú), tak jsem byla ušetřena od studování dalších druhů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to tenkrát fakt strašně vyděsilo a ještě víc rozčílilo, že jsem sedla k PC a poslala vzkaz. Hned v pondělí mi volali a že ot nemůžu být z toho a kdesi cosi a že mám poslat číslo šarže. Jenže jídlo jsme dávali u tchýně a skleničky samozřejmě vyhodili. No ještě pořád hokám občas příkrm koupím, ale i když jim už budou 2r, tak složení čtu ![]()
Houby do příkrmů do ani ne roční děti, neskutečný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozpustný nápoj Sunárek
Ahoj maminky, máte prosím některá zkušenost s rozpustným nápojem Sunárek? Konkrétně příchuť hruška s meduňkou. Náš malý (4 měsíce) zatím není na příkrmech vůbec. Zatím stále kojím napůl se Sunarem. Ale v těchto horkách jsem mu chtěla dát víc tekutin, protože mi přišel rozmrzelý a nesvůj, ale malý kojeneckou vodu vůbec nechce, proto jsem mu udělala tento nápoj. Ale přijde mi, že vždy když ho pil, měl buď větší kakání nebo ho trápily prdíky. Byla by náhoda, kdyby ho to trápilo vždy, když ho pil. Ale když on vodu nebo tak zatím opravdu nechce a v těchto vedrech ho nechci nechat jen na kojení. Máte některá stejnou zkušenost nebo nemohla jsem malému nějak ublížit, když jsem mu to dala pít, i když ještě nemá příkrmy?
![]()
- Citovat
- Upravit
Podle me pokud kojis je blbost dávat vodu…ja kojila v hicech velmi casto a vodu vubec nedavala…kojeni fakt stačí…jestli dost cura tak bych to neresila…ten sunarek jsou takový ty granule???Je tam cukr…takze to bych nedavala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koj, to staci, voda navic neni nutna. Musis kojit vic, kdyz je horko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit