Kaše na Dobrou noc aj.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kase na noc (Dobrou noc, atd)
Ahoj, davam detem na noc kasi normalni. Davate taky normal nebo kupujete ty specialne na Dobrou noc? Je to opravdu tak velky rozdil? A cim by to melo jako vic zasytit? Diky moc predem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím co je v tom za rozdíl, u nás žádný, dávám různé kaše a stejně se v noci budí na sunar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem jen jednou, rozdíl byl nulový, takže dělám obyč krupici z UM. Podle mě je to reklamní trik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky rozdíl nevidím, kupuju, co mě napadne, někdy je na tom napsané Dobrou noc, někdy ne. Kupuju normál instantní krabice od různých značek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem v tom žádný rozdíl neviděla. Zkoušela jsem je prákrát, ale synek se budil pořád a budí doteĎka, je prostě nespavec a žádná kaše tomu nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky rozdíl nepostřehla, kupuju různé - i na dobrou noc, dobré ráno a všechny dávám večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem své prdelce dávala kaši a nic,nespí
ted jsem udělala pokus,hodinu před spaním mu dám bobíka a když jde spát tak 200mlíka.koupila jsem si mlíko od hami hajaj,ale ještě jsem to neprubla,tak dám vedet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mi to přijde úplně nastejno. Kupuju to, co je momentálně v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kupovala jsem různé,i na dobrou noc i normální,ale přišlo mi,že ty na dobrou noc rychleji řídnou,takže jsem sebou musela při krmení hodit,aby mi to neteklo ze lžičky,takže radši ty normální kaše než ty na noc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit