Prikrmy ukonceny 7. mesic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prikrmy ukonceny 7. mesic
Damy, kombinuji alnaturu, jime vsechno krome bezmaseho… ale, jeste si varim sama,dnes jsem delala hrusku, jablko,hroz.vino a zeleninu kvetak, baby karotka, zel.fazolka, brambory. Vy ktere si varite samy? jakou pouzivate prilohu mimo ryze, brambor a jahel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Monjie píše:
Damy, kombinuji alnaturu, jime vsechno krome bezmaseho… ale, jeste si varim sama,dnes jsem delala hrusku, jablko,hroz.vino a zeleninu kvetak, baby karotka, zel.fazolka, brambory. Vy ktere si varite samy? jakou pouzivate prilohu mimo ryze, brambor a jahel?
Zatím jsem jinou nezkusila, ale chystám se na pohanku a těstoviny (ale ty se doporučují spíš až po 8.měsíci)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pohanku, kuskus, těstoviny, polentu, bulgur a od roka quinqua.
Jaké používate ty fazolky?
- Citovat
- Upravit
A ten kuskus a bulgur pridavate do zeleniny? my papame jahly i s ovocem:) a to ji jede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dělámm univerzální zelennový základ a s třídám kuskus, jáhly, bulgur, pohanku a do části se zbytkem ývru dám nudle jako poléku.
a jaké ty fazolky?
- Citovat
- Upravit
fazolky normalni zelene mivaji je balene v tescu, nebo albertu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
fazolky normalni zelene mivaji je balene v tescu, nebo albertu
a to jsou celé lusky nebo jen ty kuličky? Mražené nebo čerstvé?
- Citovat
- Upravit
Ahojky, bezlepkové těstoviny, bezlepkové a bezvaječné knedlíky se taky prodávají, ty jsem ještě nezkoušela, pak červená čočka se už může, není tolik nadýmavá
- Citovat
- Upravit
Uz si videla toto?
http://www.detskavyziva.cz/…ny/testoviny
Kdyz jsem byla v Italii, tak v detskych obchodech meli nepreberne mnozstvi testovin pro deti uz od 4m. Tehdy u nas nic nebylo a tak jsem byla prekvapena, ze Sunar uz se inspiroval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:a jaké ty fazolky?
já kupuju mrazené lusky v Albertu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kojení.net píšou o přílohách až od ukončeného 8. měsíce(tedy zač.9), do té doby uvádějí jen masozeleninu, ovoce, obilonomléčné(kaše) a jogurty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ukončený osmý měsíc je 8 měsíců od porodu. Mmch brambora je také zelenina. Rýži na kojeni.net také doporučují od 6-7mi měsíců.
- Citovat
- Upravit