Problém se žloutkem??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Problém se žloutkem??
Zdravím vás tu ![]()
Je nám osm měsíců a před měsícem a půl jsme zařadili žloutek… První v pohodě v kombinaci brambory a špenát… Druhý byl asi za dva týdny ve stejné kombinaci a Malej mi po něm zvracel obloukem
Zkusila jsem to znovu po 3 týdnech a opakovaně zvracel. Může to být alergie nebo na něj prostě ještě není připravený?? K dětské dr jdeme ve středu. děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
našemu jsou 3,5 a žloutek nejí (vařený( protože ho to dusí jak je to hustý a sytý,taky se mu navaluje na blití, protstě nechce.Ale v míchaných vajíčkách nebo omeletě mu nevadí .Tak bych možná zkusila ho jinak upravit .
Jinak myslím že žlotek je na žaludek prostě těžkej .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak uvidímee… Chudinka mi tu usnul na hracím koberci - se vyblinkal z podoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me doktorka doporucila vajicko ( zloutek ) az kolem 14teho mesice…pry kvuli alergii… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můj malý byl na tom úplně stejně. V 7 měsících po něm zvracel obloukem. Po měsíci jsme zkusili zase, opět to samé. Po dalším měsíci jsme zkusili 5 piškotů, opět zvracel. Vždy po 2 hodinách od podání jídla. Tak jsme se téměř půl roku žloutku vajíčku úplně vyhýbali (hlídali složení sušenek a tak). Neměla jsem odvahu zkusit to znovu. Ale pak jsem byla donucena před očkováním priorixu, ten je dělaný na vaječném základě, tak aby jsme mohli očkování kdyžtak odložit. Nejdříve jsem zkoušela pár piškotů a prošlo, postupně po kousíčkách žloutek až nakonec snědl na oběd celý žloutek. Jako měl trochu průjem, ale nezvracel. Od té doby mu ale ten žloutek zase nedávám. Jen pokud je v něčem obsažený, tak už se mu nevyhýbám. Snad vám později taky přestane dělat problémy. Když si na to vzpomenu, jak zvracel obloukem a pak ještě dvě hodiny po 10ti minutových intervalech, bledý jak stěna a úplně apatický
tak hodně štěstí. Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
minimi píše:
Ahoj, můj malý byl na tom úplně stejně. V 7 měsících po něm zvracel obloukem. Po měsíci jsme zkusili zase, opět to samé. Po dalším měsíci jsme zkusili 5 piškotů, opět zvracel. Vždy po 2 hodinách od podání jídla. Tak jsme se téměř půl roku žloutku vajíčku úplně vyhýbali (hlídali složení sušenek a tak). Neměla jsem odvahu zkusit to znovu. Ale pak jsem byla donucena před očkováním priorixu, ten je dělaný na vaječném základě, tak aby jsme mohli očkování kdyžtak odložit. Nejdříve jsem zkoušela pár piškotů a prošlo, postupně po kousíčkách žloutek až nakonec snědl na oběd celý žloutek. Jako měl trochu průjem, ale nezvracel. Od té doby mu ale ten žloutek zase nedávám. Jen pokud je v něčem obsažený, tak už se mu nevyhýbám. Snad vám později taky přestane dělat problémy. Když si na to vzpomenu, jak zvracel obloukem a pak ještě dvě hodiny po 10ti minutových intervalech, bledý jak stěna a úplně apatickýtak hodně štěstí. Katka
Tak to jsme na tom úplně stejně – zvracel dvě hodiny od oběda , a pak ještě tak dvě hodiny ublinkával. Vůbec mi nechtěl jíst – najedl se až teď… Bílý jak stěna, apatický
Moc jsi mě tedy nepotěšila, ale moc děkuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit