Přílišná masturbace syna

Anonymní
14.12.12 14:51

Přílišná masturbace syna

Vím, že všude se píše, že se dětem nemá bránit. Ale posledních pár týdnů mám pocit, že se to u syna nějak zvrtlo. Do té doby si pindíka moc nevšímal a nechával ho více méně v klidu.
Ale poslední dobou si někam zaleze a tam si „hraje“ až je kolikrát spocený. Bohužel to hraní kolikrát končí i bolavým pindíkem, někdy si uděla až trhlinku a pak kňučí a dá mu pár dní pokoj. Podle mně se v jeho okolí nic nezměnilo, že by byl v nějakém stresu. Před půl rokem mu akorát uvolňovali předkožku, ale s tímdle začal až po nějaké době od zákroku.

Zkouším ho zabavit, zkouším vysvětlovat, že to nevadí že si s piňdou hraje, ale že ho musí taky nechat odpočinout, aby zase nebyl nemocný.

Nejvíc mně děsí to, že to dělá tak nějak dospěle - nevím jak to popsat. Většinou když jiná maminka řekne, že její dítě masturbuje, tak si víc méně žmoulá pindíka v ruce. Malej si, ale vyslovené někam zaleze kde ho nikdo neruší a vždy má při tom erekci. Co přesně s ním dělá netuším a radši ani vědět nechci. Když ho při tom ruším je strasně nepříjemný a říká maminko teď mně nech.

Co s tím? Nechat že to přejde, nebo už raději konzltovat s Mudrou? Nemůže mít následky z toho jak mívá pindíka po tom občas poraněného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
14.12.12 14:54

Kolik má let?

• Citovat
  • Upravit
21848
14.12.12 14:55
@blorchi píše:
Kolik má let?

Doufám, že nenapíše, že 16 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
14.12.12 14:57
@Seizdra píše:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
14.12.12 14:59
@Seizdra píše:
:mrgreen: :mrgreen: hláška roku :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@blorchi píše:
Kolik má let?

bude mu pět.

• Citovat
  • Upravit
21848
@K.Black píše: :mrgreen: :mrgreen: hláška roku :palec: :palec:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
14.12.12 15:01
@Seizdra píše:
:lol: :lol: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
becky87
14.12.12 15:04

Zakl.asi bych ho nechala, poznava sve telo. Mozna bych zaukolovala tatinka at mu vysvetli, ze musi pindunechat odpocinout :nevim: :nevim: Mudr bych nic nerikala, jeste bych pockala. Podle me to prejde.Teda neprejde :lol: ale nebude to tak caste.

• Citovat
  • Upravit
379
14.12.12 15:06

Ahoj, no já bych se poradila asi s děckou doktorkou..Naše je taková rozumná a dá se s ní mluvit. Mě to přijde trochu moc… Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
14.12.12 15:07

Freude Freude, vzdycky na te dojde :mrgreen:
poradila bych se s doktorkou, decka v tomhle veku se zajimaji o svoje genitalie ale ‚hrat si v koutku az je zpoceny‘ by me trochu znepokojilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.12.12 15:08

Jenze ono to uvolneni predkozky s tim muze uplne klidne souviset, vis… Protoze ma ted uplne jiny prozitky (blbe napsany u 5-letce, ale je to tak), tak zkousi… Je to stejny, jako kdyz se decko zbavi plinky- nas Maty lital cely leto a bimbase mel v pozoru, ted uz to neni takova novinka, takze ho zas tolik nezajima :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
14.12.12 15:09

@Seizdra já z toho nemůžu :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.12.12 15:12

Jestli je to v poradku netusim :think:,ale stejne to bude delat. vysvetlovat, vysvetlovat a snad ho to prejde. hlavne ho netrestat a pod.to by mohlo napachat plno skod. dcerka taky 5 let trochu blbla, zkoumala se a hyhnala se se sprchou…nejak jsem ji vysvetlovala co blbne a kde to videla, nebo ze ji bude mit bolavou, kdyz si tam saha rukama, kdyz jsme ji nacapali tak hrany sok co zas dela, ze je cune si tam sahat spinavyma rukama, vse ale bylo vysvetlovano v klidu a prestala to delat, obcas se tam jen mrkne:-D…hold deti zkoumaji telo a je to jejich telo ze :think:…ale znam pripad, kdy si takto dobre delal chlapec i na hristi a matka se tomu smala 8o a kdyz ji jedna maminka rekla, ze ji to vadi, ze jsou tu deti tak ji osocila, ze je uchylna kdyz se diva :?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
14.12.12 15:14
@Seizdra píše:

pako :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek