Přímá adopce 2025 nebo 24

18
17.7.24 09:58

Přímá adopce 2025 nebo 24

Hledáme maminku, která zvažuje přímou adopci. Pořád věříme, že se slušní lidé mohou domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.10.24 18:45

Je Váš zájem stále aktuální? :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
8
27.10.24 19:59

Také hledam maminku co si nemůže nebo nechce nechat svoje miminko. Klidně napiš na ***

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.11.24 01:19
@Anonymní píše: Více

Ano… můžete soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.11.24 00:07
@Anonymní píše: Více

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.1.25 16:23

Dobrý den, jsme zajištěný pár s jedním dítětem a hledáme miminko do přímé adopce. Kvůli mé vadě dělohy už další dítě mít nemůžeme. Maminko najdeme tě? Děkuji můj kontakt 725 051 903 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.1.25 12:12

Hledáme maminku která chce dát své miminko do přímé adopce. Jsme manželský pár který nemůže mít vlastní děti. Rozhodli jsme se pro přímou adopci a tak hledáme maminku která je těhotná a ví že si miminko nemůže ponechat. Děti milujeme. Vyrůstalo by ve velké milující rodině a s milujícími rodiči. Dáme mu lásku něhu vzdělání a hlavně plnou náruč lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.25 15:08

Adopce

Ahoj, všem. Hledáme maminku, která si nemůžu nechat svoje nenarozené miminko. Maminko, pokud hledáš rodiče p4o svoje miminko, napiš. Máme doma už jednu holčičku z přímé adopce a radi bychom, aby měla sourozence. Máme zkušenosti, zařídíme všechny dokumenty, soudy… více v soukromé zprávě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.25 02:37

Adopce

Hledáme maminku, která si své nenarozené miminko nemůže nechat a hledá pro něho domov.
Tel. 777 112 951
Děkuji že se ovete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.3.25 13:56

Přímá adopce

Dobrý den, potřebuji poradit, ozvala se nám známá, že čeká miminko a že si přeje, dát ho do naší rodiny, ví o našem trápení s manželem kvůli miminku, okamžitě jsme souhlasili. A teď ta pomoc, co delat, abychom si ho mohli vzít z porodnice do přímé adopce, co k tomu potřebuji, co delat potom kdy to oznámit na úřadech, atd. Děkuji moc :srdce: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.3.25 20:34

Stále hledám miminko do přímé adopce, nejlépe romského původu, ale není to podmínkou. Prosím kontakt do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
19.3.25 20:36

Stále hledám miminko do přímé adopce, nejlépe romského původu, ale není to podmínkou. Prosím kontakt do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.4.25 15:53

Ahoj jsme manželský pár který nemůže mít vlastní děti. Z mých zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se rozhodli že bychom si chtěli adoptovat miminko přes přímou adopci. Je těžké vidět kamarádky s kocarkama a maminkami.Jak chodí na procházky a jsou šťastné. Co my bychom za to dali taky mít miminko. Pro mě je to velmi těžke a nikdy jsem se nevyrovnala s tím že nebudeme mít děťátko. I když mě je 39 let a manželovi 47 let. Jsme rozhodnutí že děti chceme. Proto se obracime s velkou prosbou, jestli je tady maminka která čeká miminko a ví že si jej nemůže ponechat a je rozhodnutá dát svému dítěti šanci na krásný spokojený život, který by ona dítěti nemohla dát tak ať se nám ozve. A my budeme ti nejšťastnější rodiče na světě. Děťátko by vyrůstalo v milující rodině kde by se mělo moc dobře. Mělo by domov, vzdělání, zázemí a to hlavní mělo by milující rodiče kteří by ho milovali a hýčkali.
Vždycky jsem toužila mít velkou rodinu, ale bohužel osud mi nedovolil mít vlastní děti. Nikdy se nevyrovnala s faktem nemít děti. Je to opravdu bolestivé a dost pro mě citlivé téma. Už jsme to zkoušeli dát si inzerát ale vždycky když už to vypadalo nadějně tak se ukázalo že s toho nic nebude jen oči pro pláč. Maminko prosíme jestli jsi tady tak se mám ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.4.25 05:39

Přímá adopce

Ahoj jsme manželský par, už 14 let, bohužel se nam nedaří mit svy miminko, proto hledáme maminku, která jsi nemuže nechat miminko, ozvi se nam..Máme srdce plné lásky, něhy, tolerance a empatie. Rádi bychom naše srdce dali miminku a byli rodina❤🍀..Milá maminko, pokud si nemůžeš svoje děťátko nechat ať už z jakýchkoliv důvodu a chceš jej dát k adopci, napiš nám
Určitě se na všem domluvíme, rádi se vším pomůžeme, aby vše proběhlo v pořádku🌷
Monca15@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.25 12:37

Přímá adopce

Ahoj, všem. Hledáme maminku, která si nemůžu nechat svoje nenarozené miminko. Maminko, pokud hledáš rodiče p4o svoje miminko, napiš. Máme doma už jednu holčičku z přímé adopce a radi bychom, aby měla sourozence. Máme zkušenosti, zařídíme všechny dokumenty, soudy… více v soukromé zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí