Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi jsem dnes vstala špatnou nohou nebo co já nevím.
Ráno dám prát prádlo do pračky a když pračka vyprala
tak jsem zjistila že tam nebil prací prášek tak ještě jednou.
Smažím řízky k obědu odběhnu za malým a připálila jsem je né všechny.
Odpoledne jsem nakojila malého, chodím si po bytě
naprosto brutálně mi zeblil celý záda až na zem. Šla jsem s košem a kde myslíte že leželi klíče od bytu
no samozřejmě na stole v bytě že jo ještě že byl doma muž a otevřel mi.
No a konečně večerní koupání dneska rozbalím malého v ložnici na pultíku
prdnul si a posral mi nohu utřu mu zadek ohnu se utírám se.
A najednou cítím jak mi něco teče po vlasech po mojí hlavě pochcal se počůranou hlavu jsem ještě neměla nikdy.
Tak tomu já říkám prima den nezlobte se ale musela jsem se podělit Jinak procházky s kočárem jsou fajn chodíme denně.
Příspěvek upraven 07.05.17 v 00:42
to mě rozesmálo..nemyslím to zle..ale taky mám den blbec
Spíš už 2 dny, snad už to zítra přejde
![]()
Dik. Cizi nestesti pobavi nejvice
bud v klidu. Ja mam den blbec uz mesic
(chtelo by to smajlika s tikajicim okem a pulzujici zilou na cele)
@LuSof píše:![]()
to mě rozesmálo..nemyslím to zle..ale taky mám den blbec
Spíš už 2 dny, snad už to zítra přejde
![]()
Já myslela že jsem jediná co pak se stalo.
@Zuzanka Po
Včera okolo 2 odpoledne mi začalo slzet pravé oko a celé zrudlo..Čekala jsem že to přejde bud do večera nebo se z toho vyspím..Nic vzbudím se (spíš sem jen pospávala) a bolí to jak kdybych dostala pěstí..Oko krvavé, nateklé jak balon..Když jsem se vyfotila a poslala to sestře, tak mi zavolala : Čááu mutante a doma mi přítel říká Kyklop
![]()
Ječný zrno to není, zánět spojivek taky ne..Nemůžu ani pro kapky, bydlíme na vesnici a lékárna zavřená..Celý den mám zatažené žaluzie a nosím sluneční brýle, světlo mi vadí..I ted je mám na sobě, abych vůbec mohla čumět do toho počítače
![]()
@LuSof píše:
@Zuzanka Po
Včera okolo 2 odpoledne mi začalo slzet pravé oko a celé zrudlo..Čekala jsem že to přejde bud do večera nebo se z toho vyspím..Nic vzbudím se (spíš sem jen pospávala) a bolí to jak kdybych dostala pěstí..Oko krvavé, nateklé jak balon..Když jsem se vyfotila a poslala to sestře, tak mi zavolala : Čááu mutante a doma mi přítel říká Kyklop![]()
Ječný zrno to není, zánět spojivek taky ne..Nemůžu ani pro kapky, bydlíme na vesnici a lékárna zavřená..Celý den mám zatažené žaluzie a nosím sluneční brýle, světlo mi vadí..I ted je mám na sobě, abych vůbec mohla čumět do toho počítače![]()
Já to měl před čtrnácti dny. Známá mi to namazala nějakou mastí. Sice to bylo nepříjemný, ale druhej den jsem to měl v pořádku.
@LuSof píše:
Jenže já nemám ani tu mast![]()
![]()
![]()
![]()
No já Ti jen chtěl dát naději, že lék existuje ![]()
@LuSof píše:
@Zuzanka Po
Včera okolo 2 odpoledne mi začalo slzet pravé oko a celé zrudlo..Čekala jsem že to přejde bud do večera nebo se z toho vyspím..Nic vzbudím se (spíš sem jen pospávala) a bolí to jak kdybych dostala pěstí..Oko krvavé, nateklé jak balon..Když jsem se vyfotila a poslala to sestře, tak mi zavolala : Čááu mutante a doma mi přítel říká Kyklop![]()
Ječný zrno to není, zánět spojivek taky ne..Nemůžu ani pro kapky, bydlíme na vesnici a lékárna zavřená..Celý den mám zatažené žaluzie a nosím sluneční brýle, světlo mi vadí..I ted je mám na sobě, abych vůbec mohla čumět do toho počítače![]()
Oko není sranda já bych to moc neodkládala a šupajdila bych na oční někam.
Může to být nějaká alergie nekvete poblíž řepka třeba.
Měl by to vidět doktor lépe dřív nežli pozdě.
@LuSof píše:
@Pavlos-Grey
Asi néé pro vesničany![]()
![]()
Tak holt začni okolí tvrdit, že jsi velká fanynka Žižky ![]()
@Zuzanka Po
třeba sis to vybrala na dlouho dopředu. To se mě nestalo ani u jednoho
ale manželovi se to stalo u dcery v jeden den
Já včera večer odpadla
, začala mě bolet hlava, nejstarší syn taky usnul rychle a manžel že to bylo tím jak se připravovala oslava pro malou a asi má pravdu
Den před ještě v 1 v noci jsem dodělávala dort a balila dárky
tak snad dnešní den bude klidnější ![]()