Primark Anglie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@anlendy. A nechystate se tam ted nekdy? Ja bych si tam zajeka klidne sama…ale mam to vazne dost z ruky
bydlim v mlade boleslavi a do vidne to je vazne kus cesty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz Klidne bych si sama zajeka do vidne, nebo i do nemecka
jen vse je daleko
a prave to kvuli par bodyfkam a overalkum nema cenu
proto se ptam, zda-li tam nekdo nejezdi nakupovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ErikaRIKY sestra mi tam nakupovala pro prcka minulý týden (byla tam služebně) a ještě vůbec nemají podzimní a zimní věci - třeba fleece overálek vůbec nesehnala a body s dlouhým rukávem měli jen v Brightonu, na Oxford street ještě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ErikaRIKY jsem teď na telefonu. Ale je to skupina pohodový nákup u mirky. Kdybys to nenašla připomen se mi do zprávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka Opravdu? schanim bodycka na chlapecka s dlouhym rukavem.Ve velikosti 56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ErikaRIKY je mi to jasný, chtěla jsem ti dát jen tip. Kydyž jsem bydlela v UK, tak jsem Primark měla moc ráda. Když jsem se vrátila do čech, tak jsem byla šťastná, že je alespoň ve vídni. Z Prahy je to tři hoďky a nakoupím tam dětem vždycky na půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ErikaRIKY jo a koukám kde bydliš tady ta mirka je v novém boru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ErikaRIKY no včera jsem porodila, takže v nejbližší době určitě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz Ja chodila nakuoovat jedine do Primarku..bydlela jsem v Londyne, tak jsem to mela kousicek od ox. street. Nakoupila jsem si tam skoro celou vybavicku pro starsiho syna. Jenze ten je letni takze mam smulu
Druhy syn bude na prelomu prosince/ledna, takze mi je vse k prdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz píše:
@ErikaRIKY je mi to jasný, chtěla jsem ti dát jen tip. Kydyž jsem bydlela v UK, tak jsem Primark měla moc ráda. Když jsem se vrátila do čech, tak jsem byla šťastná, že je alespoň ve vídni. Z Prahy je to tři hoďky a nakoupím tam dětem vždycky na půl roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anlendy. Tak moc gratuluji a tobe a miminku preji hodne zdravicka!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z jsem z Mlaee Boleslavi…do noveho boru je to co by kamenem dohodil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z uz jsem se pridala do skupinky, ted jen pockam na potvrzeni.Moc dekuji za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit