Primark Anglie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
6.9.13 22:19

@anlendy. A nechystate se tam ted nekdy? Ja bych si tam zajeka klidne sama…ale mam to vazne dost z ruky :( bydlim v mlade boleslavi a do vidne to je vazne kus cesty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:20

@Liz Klidne bych si sama zajeka do vidne, nebo i do nemecka :( jen vse je daleko :( a prave to kvuli par bodyfkam a overalkum nema cenu :( proto se ptam, zda-li tam nekdo nejezdi nakupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:23

@Lenka512 a muzes mi sem prosim hodit odkaz? :) nebo do zpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.9.13 22:24

@ErikaRIKY sestra mi tam nakupovala pro prcka minulý týden (byla tam služebně) a ještě vůbec nemají podzimní a zimní věci - třeba fleece overálek vůbec nesehnala a body s dlouhým rukávem měli jen v Brightonu, na Oxford street ještě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.9.13 22:24

@ErikaRIKY jsem teď na telefonu. Ale je to skupina pohodový nákup u mirky. Kdybys to nenašla připomen se mi do zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:25

@nikol.ondrášovka Opravdu? schanim bodycka na chlapecka s dlouhym rukavem.Ve velikosti 56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
6.9.13 22:25

@ErikaRIKY je mi to jasný, chtěla jsem ti dát jen tip. Kydyž jsem bydlela v UK, tak jsem Primark měla moc ráda. Když jsem se vrátila do čech, tak jsem byla šťastná, že je alespoň ve vídni. Z Prahy je to tři hoďky a nakoupím tam dětem vždycky na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.9.13 22:26

@ErikaRIKY jo a koukám kde bydliš tady ta mirka je v novém boru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
6.9.13 22:26

@ErikaRIKY no včera jsem porodila, takže v nejbližší době určitě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:27

@Liz Ja chodila nakuoovat jedine do Primarku..bydlela jsem v Londyne, tak jsem to mela kousicek od ox. street. Nakoupila jsem si tam skoro celou vybavicku pro starsiho syna. Jenze ten je letni takze mam smulu :( Druhy syn bude na prelomu prosince/ledna, takze mi je vse k prdu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.9.13 22:28
A cenově to vychází jako v UK?
@Liz píše:
@ErikaRIKY je mi to jasný, chtěla jsem ti dát jen tip. Kydyž jsem bydlela v UK, tak jsem Primark měla moc ráda. Když jsem se vrátila do čech, tak jsem byla šťastná, že je alespoň ve vídni. Z Prahy je to tři hoďky a nakoupím tam dětem vždycky na půl roku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:28

@anlendy. Tak moc gratuluji a tobe a miminku preji hodne zdravicka!!! :dance: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:29

@Petra Z jsem z Mlaee Boleslavi…do noveho boru je to co by kamenem dohodil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:30

@Petra Z uz jsem se pridala do skupinky, ted jen pockam na potvrzeni.Moc dekuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
6.9.13 22:31

@ErikaRIKY děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie