Primark Anglie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65296
6.9.13 22:32

@ErikaRIKY super tak snad budeš spokojená a něco nakoupíš :-) jezdí jednou za čas snaží se nakoupit co si ženský prejou. Taky od ní mám dost věcí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.9.13 22:34

@ErikaRIKY aha to jsem myslela ze vetsi body, kolik tech 56 tak budes potrebovat? :think:

• Citovat
  • Upravit
155
6.9.13 22:34

@Zuzlounek dle me to tady v cr je tak o 50% drazsi.Napr. body po 6 kusech tam vyjde na 150,– kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:36

@nikol.ondrášovka no ja prave nevim, kolik toho male mimi v zime unosi. :( Tomasek je letni tak to bylo v pohode…ale se zimnimi detmi nemam vubec zkusenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 22:47

@Petra Z Dekuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.9.13 22:58

@ErikaRIKY já myslela v porovnání Anglie a Vídeň, jak to vychází :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
6.9.13 23:01

Klidne bych koupila co je potreba v Primarku (v Sev.Ir.), ale to postovne je docela drahe potom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
6.9.13 23:03

Ja koupila maly bodycka z primarku a jsou fajn… moc je nenosila, protoze mela spoustu kvalitnejsich, ale z tech uz vyrostla a primarkovy ji porad jsou, kvalita neni nejhorsi :nevim: oproti ostatnimu obleceni z primarku :D

Příspěvek upraven 06.09.13 v 23:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 23:04

@Lucinatko To postovne asi bude darda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.9.13 23:05

Skoda, ze Primark neni i v CR…To obleceni maji fakt krasne a hlavne levne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
6.9.13 23:17

Ahoj ja dnes koupila v primarku ve vidni teplakovku za 10 eur, pak svetr s kosili za 5 eur, ponozky a tilka a jsem spokojena:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.9.13 06:20

Holky, já byla před 2 tydny v UK a v primarku jsem nakoupila samé bodyčka, ale podzimní ještě neměli. Ale třeba 7ks body za 3 libry. Kdyby měli i s dlouhým tak bych brala víc. Tak jsem brala na příští léto. Škoda ze primark není v ČR. Pro roční a víc měli tak krásné a levné věci. Mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
7.9.13 09:14

@Zuzlounek primark je všeobecně hodně levný obchod. Vedle nás v Praze si udělali krámek, kam vozili věci z Primarku a bodíčka a overálky tam prodávali po kusech za stejné ceny jako v Anglii celý pack :( Prý dovozné. Nikdy jsem tam nic nekoupila, to si radši dojedu dvakrát ročně do tý Vídně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.9.13 09:32

Ja co mela z primarku kdysi obycejna bila body s dlouhym, tak ty byly skvely, ale uz je nejak nemeli. Drzely tvar a byly srovnatelny s drazsima. Pak ale body s kratkym a to bylo priserny, lezly ramena, vytahalo se to. :think:

me primark nastval tou tragedii v Indii, tam se sily jejich veci :nevim:. Proste to ze to je tak levne je necim vykoupeno a to me stve. Neni to jen kvalita.

Nechci nic slibovat, ale pristi tyden se tam asi stavim, potrebuju pro dceru kalhotky a neco na zimu. Body tu stoji asi 4 eura, ten paklik, ale nevim po kolika. Nechci nic slibovat, nevim jak mi to vyjde, ale mohla bych ti neco vzit, pokud toho nebude moc. Pak jedeme do CR.

no radsi bych tu v Berlíně měla Next než Primark. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
7.9.13 09:58

@Liz já právě když jsme žili v UK, tak jsem taky nakupovala jen tam :D a teď mi tady chybí…tak ta Vídeň je dobrý tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat