Primark Anglie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
7.9.13 13:24

Kde prosím na netu vybíráte je někde třeba jejich katalog? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.9.13 14:01

@cereva katalog ani na jejich stránkách nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.9.13 14:56

Ja chci Primark v CR :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
7.9.13 15:12

Já se s Primarkem setkala ve Skotsku a paráda… Normálně začínám vážně uvažovat, že si sednu na letiště jen s noťasem, seženu nejlevnější letenku tam i z5 a vydám se na nákupy…jen tak na otočku…když tam koupím kufr…no to se snad vyplatí víc než poštovné a ještě je to s výletem :mrgreen: Ale prcky budu muset asi zavařit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.9.13 18:53

Kdyz jsem zila v Londyne, tak jsem v Primarku nakoupila komplet vanocni darky…a nechala jsem tam opravdu malo liber!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
7.9.13 19:15

@ErikaRIKY :pankac: ja kdyz poprvy prijela do Londyna, tak jsem v primarku utratila asi £200 za komplet novej satnik :D hlavne i ty doplnky do bytu jsou levny :D akorat to parkrat vyperes a je to v cudu, coz se mi u toho pro miminka nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.13 08:46

Holky, prosím, kde v Londýně je Primark? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
8.9.13 08:59

@Hello Kitty75 oxford street a pak vim o mensim ve Westfield a Peckham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.13 09:32

@BABIES
diky moc, myslela jsem si oxford street…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
20.1.15 22:26

Kvalita oblečení pro miminka bavlna?

Chtěla bych se prosím zeptat všech, co nakupují v Primarku… ať kdekoliv, já se konkrétně chystám do Vídně, byla jsem několikrát v Londýně, ale tehdy jsem po dětských oblečcích moc nekoukala :mrgreen:
Zajímalo by mě, jestli se tam dají nakoupit pěkné věci od uplných novorozenců a zda jsou oblečky ze 100% když jsou tak levné?? děkuji moc.. chystám se tam v únoru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35767
20.1.15 22:34

Kupuju tam body. Jsou dobry, ale prijde mi, ze rychle zmolkati. Pak leginky, ponozky. Ted uz vetsinu veci co bezne nosi pres den, aspon mi neni lito kdyz to znici.jen velikostn mi to prijde krapet mensi, ale mozna je to susickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
21.1.15 08:57

Taky jsem kupovala hlavně body a overaly. Byly fajn, ale mně zase velikostně přišly větší :D Kupovala jsem v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
21.1.15 14:05

@Allbii videla jsem ted ze maji pekne body barevne. Velikosti mi prijdou v pohode. Bavlna je dost silna, rozhodne to neni nic pruhledneho. Overaly tak jisto. Rozhodne to neni zadny „vytlem“. Overaly jsem mela z tama, pouzivala hlavne toto na mimco cele dny a noci a vklidu jsem je mohla schovat pro dalsiho syna. Ani na barvach neztratily. Jine veci tam taky radi kupujeme. Ted byly super slevy! A pak zas v cervenci takove velke budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
21.1.15 14:07

@Allbii kdybyste mela nejaky konkretni dotaz, mohu to okouknout ve meste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
21.1.15 19:57

@Lucinatko Děkuji moc. já vlastně ani nemám moc představu, co bych tam všechno pro mimi mohla nakoupit, tak jsem si jen říkala, abych tam nejela zbytečně, kdyby to bylo z nějakého blbého materiálu :) Náhodou těhotenské oblečení tam nevedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat