Příměstské tábory Pardubice

2591
30.1.14 15:52

Příměstské tábory Pardubice

Ahoj holky :-) Máte prosím někdo tip na dobrý letní příměstský tábor v okolí Pardubek?? Zatím přemýšlím o aquacentru… Díky za další tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
26.3.14 12:49

příměstský tábor

Ahojky, doufám, že neodpovídám pozdě. Také jsou fajn tábory od Mary & Popp's v ABC Klubu. Moje dítko bylo spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
26.4.15 16:21

A nebo super je také ekologicky zaměřený příměstský tábor od Věda nás baví.

Letní příměstský tábor na ekologické téma:

"VODA NÁS BAVÍ aneb VODA ZÁKLAD ŽIVOTA "

Celý tábor prolíná táborová hra, kdy děti prostřednictvím zábavných pokusů a tématicky zaměřených výletů pomáhají zapomětlivé kapce vody vzpomenout si, jak moc je důležitá a proč je nutné vodu chránit. Tábory probíhají na spřátelených základních školách. Přihlásit se mohou i děti z jiných škol. Přihlášky na www.vedanasbavi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
24.1.17 17:54

Ahoj, chtěla bych dát dceru v létě na příměstský tábor nejlépe někam do Pardubic, poradíte nějaký dobrý? Jsou jí dva roky, tři jí budou na konci června, koukala jsem, že některé tábory berou takhle malé děti. Akorát s tou naší nezbednicí je trochu problém, že nechce moc jíst, tak aby jim to nějak nevadilo :( nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky za jakékoli info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
24.1.17 18:47

@Wendulkaaa Za mě a moje kluky spokojenost v Aquacentru a minulý rok byl poprvé i mladší syn (3,5 roku) v ABC klubu Děti sportu.
Letos jdou oba kluci do obou. Máme už vybraný termín, zaplaceno…
Vybírej rychle, bývá brzy plno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect