Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím odbornice na srovnání těchto dvou značek. Syn 2r hubenour, úzká noha, kupujeme doposud vse od Superfitu, zkoušeli jsme i Jonap Barefoot, ale nebyla jsem nijak nadšená..
Moc děkuji za názory ![]()
Obojí jsou kvalitní a poněkud drahé botičky. Superfit jsou možná lehčí, ale i ty Primigi jsou na užší nohu a jsou taky skvělé. ![]()
@Mamca_1234 Syn ma tez uzkou nohu a nikdy mu nesedelo nic jineho nez prave Superfit - ani Primigi ne, aktualne je mu 12 let. Dotaz popravde moc nechapu - at syn vyzkousi oboje a proste kupte, co bude sedet lepe
Se Superfitem jsme byli vesmes cele ty roky spokojeni, jen jednou jsem uspesne reklamovala zimni boty (az po zime - kdyz jsem je chtela vycistit kvuli prodeji, zjistila jsem ze je v nich vzadu dira). Jen bohuzel od urcite velikosti jsou i ty Superfitky trochu sirsi a treba backory delaji tusim jen do vel. 38, to nebyla uplne sranda necim nahradit.
@Mamca_1234 píše:
Prosím odbornice na srovnání těchto dvou značek. Syn 2r hubenour, úzká noha, kupujeme doposud vse od Superfitu, zkoušeli jsme i Jonap Barefoot, ale nebyla jsem nijak nadšená..Moc děkuji za názory
jonap barefoot není na úplně nejhubenější nohu když by jsi chtěla jet barefoot obuv… to jsou fakt rozdílné boty primigi a jonap… Dcera má barefoot, ale nohu musíš fakt změřit šířka, délka… záleží na výšce nártu, na patě, na kotníku… tam fakt musí bota sedět.
@KKK85 měli jsme Jonap Barefoot zimní verzi přesně na úzkou nohu
byly opravdu uzoucke…
@Magda26 jde o to, že syn zatím nemluví, tak se nám pořád těžce poznává, jak mu sedí… Tak děkuju za info
@Mamca_1234 píše:
@KKK85 měli jsme Jonap Barefoot zimní verzi přesně na úzkou nohubyly opravdu uzoucke…
ale jsou i užší značky bot barefoot.. lurchi, koel, affenzahn, bundgaard…
@Mamca_1234 píše:
@KKK85 měli jsme Jonap Barefoot zimní verzi přesně na úzkou nohubyly opravdu uzoucke…
a měli jste slim tipují, že? Ony nejsou na úzkou nohu celkově, jen jsou více zúžené v kotníku, líp se dotahují. Dceři nesedí vůbec… a přitom kožené celoročky sedí.
Jonap musis mit verzi Slim, a i ta je obcas uz moc siroka.
Barefoot vit vyse, Bundgaard, Koel, Filii, Plae.
Primigi i Superfit vybirej hlavne podle tvaru konkretni boty, lisi se to.
Primigi mají různ tvary, jednu dobu jsem mezi nimi dokázala vybrat pro své dítě s velmi širokou špičkou. Pak teda nestačilo ani to. Superfity jsou fakt hodně úzké.
@Mamca_1234 píše:
Prosím odbornice na srovnání těchto dvou značek. Syn 2r hubenour, úzká noha, kupujeme doposud vse od Superfitu, zkoušeli jsme i Jonap Barefoot, ale nebyla jsem nijak nadšená..Moc děkuji za názory
Zkus ještě českou značku DPK a DD Step. A hlavně šněrovací boty. Ty jsou užší a dají se na nohu krásně stáhnout.
Syn má super úzkou nohu, teď už vel 37, šněrovací a kotníkové boty má pořád…
Superfit má taky různé šíře.. značí se to.
Já je mám ráda, z 90% saham po této značce.
@lucynka25 prosím, kde bych našla tu šíři? Toho jsem si nikdy nevšimla… Děkuji!