Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malej byl taky nedavno na ockovani a horecky cca 3 dny a pak skocili teploty a ukazala se vyrážka, takze je momentalne osypanej. Dr me na to upozornovala.
Ale rekl mi, kdyz by mel horecky vic jak 3 dny, ze se ji mam ozvat.
@Týnuška95 a meli jste taky tak vysoké teploty?? A pouze co se vysypal, tak jste pak zůstávali doma nebo jste sli třeba už ven??
@Anonymní píše:
@Týnuška95 a meli jste taky tak vysoké teploty?? A pouze co se vysypal, tak jste pak zůstávali doma nebo jste sli třeba už ven??
Nejvic jsem namerila 39. Jinak, kdyz mel teploty, tak jsme venku nebyli. Malej je taly celkove protivnej a nechce moct jist, ale je mi taky k tomu rostou zoubky no.
U nás cca před 14 dny sedmý den po očkování horečky do 39. Navíc se to potkalo s virózu, následkem čehož vznikla laryngitida. Horečky trvaly 4 dny s tím, že jsme raději k doktorce zašli - jen pro jistotu.
Ahoj všem, jak dlouho vám trvaly teploty 39 +. Máme 13.den po očkováni Priorixem a už třetí den má dítě (19mes) teploty přes 39, jednou i 40. Interval mezi podáním léku se nám prodloužuje, reaguje na léky rychle (cipky), ovšem říkám si, jestli už to netrvá dlouho, nerada bych něco zanedbala. Tak nevimnjestli vyrazit na pohotovost nebo poseckat (moc se mi tam nechce, aby nám tam malej jeste něco nechytnul )