Připevnění vánočního stromečku

138
21.12.14 13:35

pripevneni vanocniho stromecku

Ahoj :mavam:,dnes mame zlatou nedeli :) a rozhodly jsme se pro zdobeni stromecku :D…maly jakmile nekde vidi stromecek zari mu ocicka :lol: tak proc uz ne dnes 8)…ale ma 2 rocky je divokej a neposloucha :,( no a mi uz nyni vime ze stromecek bude casto na zemi :?…jak jej zajistit mate na to neke figle 8o kamaradka tvrdi ze od stropu povesit snurku ja nevim zkusim tady vlozit dotaz a treba me poradite vase osvedcene rady jinak mate uz napeceno? kapra? stromecek, a vsechno hotovo :pankac:…i vsechny darky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
21.12.14 13:42

To zavěšení od stropu není špatný nápad. Manžel to taky navrhoval. Už jsem to viděla i u známých. Pokud by měl být na místě, kam na něj dítě dosáhne a mohlo by ho strhnout, tak bych to tak asi udělala. Díru po háčku ve stropě až děti odrostou v pohodě zasádruješ a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.12.14 13:47
@Lenkahusa píše:
To zavěšení od stropu není špatný nápad. Manžel to taky navrhoval. Už jsem to viděla i u známých. Pokud by měl být na místě, kam na něj dítě dosáhne a mohlo by ho strhnout, tak bych to tak asi udělala. Díru po háčku ve stropě až děti odrostou v pohodě zasádruješ a máš to.
:roll: no asi jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
21.12.14 13:49

Stromeček máme připevnění ke stropu nějakým lankem, kterým manžel chytá ryby. tomu nerozumím. Ale připevněný být musí, protože by se mohl i sám od sebe převrátit. Dárky hotové. Jinak vše odloženo na neurčito. Doma zápasíme s horečkou a s angínou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
21.12.14 13:51

:think: máme stromeček od pátku, syn má skoro dva roky a neshodil ho. Ráno si osahal baňky, řetězy a koukal na světýlka a od té doby ho nezajímá :nevim:
Cukroví ve sklepě, dárky zabalené a uložené na tajném místě, takže já jsem připravená :lol:

• Citovat
  • Upravit
138
21.12.14 13:55
@ShadowHunter píše: :think: máme stromeček od pátku, syn má skoro dva roky a neshodil ho. Ráno si osahal baňky, řetězy a koukal na světýlka a od té doby ho nezajímá :nevim:
Cukroví ve sklepě, dárky zabalené a uložené na tajném místě, takže já jsem připravená :lol:

sikulka :potlesk: muj malej je ale :twisted: uz to vidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.12.14 13:55

Máme malý stromek a umělé ozdoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.12.14 13:56
@Krystal86 píše:
Stromeček máme připevnění ke stropu nějakým lankem, kterým manžel chytá ryby. tomu nerozumím. Ale připevněný být musí, protože by se mohl i sám od sebe převrátit. Dárky hotové. Jinak vše odloženo na neurčito. Doma zápasíme s horečkou a s angínou.

my jsme bohuzel take nemocni… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

My jsme dneska teprve stromeček koupili, nosí nám ho Ježíšek spolu s dárkama a nikdy jsme ho nijak zvlášť nezajišťovali… :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@marisa.en píše:
sikulka :potlesk: muj malej je ale :twisted: uz to vidim :lol:

on taky není andílek, ale vysvětlilo se mu to a nedělá to. A hlavně, když by ho shodil, tak mě plastové baňky štvát nebudou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
138
@Run píše:
Máme malý stromek a umělé ozdoby :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.12.14 13:57
@ShadowHunter píše:
on taky není andílek, ale vysvětlilo se mu to a nedělá to. A hlavně, když by ho shodil, tak mě plastové baňky štvát nebudou :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
21.12.14 13:58

@marisa.en dva roky už je dost velkej to už má rozum ne? já stromek přivazuju třeba k futrům když je na blbým místě, protože to bych ho shodila i já. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
21.12.14 13:59
@marisa.en píše: :mrgreen:

zkuste ho postavit, nazdobit, ukázat a vysvětlit :) Myslím, že to tak hrozné nebude :hug:

• Citovat
  • Upravit
1609
21.12.14 14:00

My jsme měli v rohu na zdi skobičku trvale, saturnou jsme ho přivazovali. Vidět to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný