Letošní Vánoce

168
19.12.14 15:35

letošní Vánoce

Ani ne dotaz, spíš jen diskuze. Jak se těšíte na vánoce, jak se tesi deti, manžel. Mate už napeceno nebo jak se rika ještě dohanite resty? U nás ještě promazat a máme hotovo. Naše nejstarší samozrejme musí pomahat ( její vymysl) takže už umazane ani neperu a pak to tričko vyhodím. Taky vaši triletaci mají velkou touhu pomáhat? Občas me štve že to co bych dělala dvě hodky děláme Dva dny. No nic nezbyde mi nic jiného než se obrnit trpělivost. Ano vlastně se na nic neptam jen vědět jak je to u vás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
19.12.14 15:41

Ahoj, já peču po chvilkách už od Mikuláše, nesnáším to dohánění pár dní před štědrým dnem. Syna mám tedy ještě malého, takže nepomáhá, ale dost velkého na to, aby mi mezitím, co jsem otočená, zdevastoval půl baráku :-D takže mi taky všechno trvá o něco déle, ale nijak se tím nestresuji.
Velké úklidy nedělám. O víkendu mám v plánu rutinní úklid, v pondělí pojedem do obchoďáku pro baštu a pak už si budem jen užívat. Snad :-D
Brsalát dělám den předem, na štědrý den tam dám jen majonézu, obalím kapra a je hotovo, nachystám stůl, nevařím-postíme se :mrgreen: jen synovi teda budu vařit:) Nazdobíme stromek a půjdem ven..
Dárky balím po chvilkách, když mám náladu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.12.14 15:43

Deti se zabavili tak dárky balit ted ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.12.14 15:44

Hmmm. Tak ne musím jít cist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.12.14 15:48

Tak já jsem toho letos moc nepekla, tak už mám naštěstí vše hotové, syn akorát „pomáhal“ vykrajovat perníčky, tak to ještě ušlo. Úklid velký jsme dělali po malování, než se narodila dcera, takže teď už to jen doladím a prdím na to. Tchýně bude letos na vánoce u nás, tak udělá salát, já řízky a polívku.

@Lejaa Dárky mi ani nepřipomínej, jsem je balila cca 10 hodin. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.12.14 15:54

Já začnu s pečením zítra. Dneska ještě práce a od zítra už vánoční přípravy. Stejně budu péct jen 3 druhy v malých dávkách :) Ale těšim se hodně. Loni byl syn ještě miminko, teď už z toho alespoň něco málo mít bude :) Úklid mám hotový, ale syn je akčňák, takže je mi jasné, že to vydrží jen pár hodin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.12.14 15:55

U nás super, starší se hodil marod, aby mi mohl pomáhat :mrgreen: :zed: V rámci zachování zdravého rozumu nešílím. Zatím jen jedenáct druhů, dneska jsem si ještě usmyslela, že udělám trubičky, samozřejmě pomocníci pomáhali, válcovali těsto na židli, všechno oblemcané, ale stihli jsme i šneky na slano a dalamánky…dárky nevím kdy, protože to bylo v plánu ve středu a to už zůstával doma, večer teď pravidelně vylézá na čůrání, navíc mi aktivní tatínek postavil před skříň (před půdou) stavební materiál na opravu komína - cement - tři pytle :mrgreen:
Nejdůležitější je, že už přiletěl Ježíšek a vzal dopis, takže starší říkal, že dárky budou :think: :lol: V nejhorším použijeme dárkové tašky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
19.12.14 16:04

Víte co mám na Vánocích nejradši já? Po radosti mých dětí z dárků mě osobně nejvíc baví objíždění a hoštění návštěv. Slézá se celá širší rodina a nejlepší přátelé :hug: pokecáme, pijeme kafe, vaječný koňak navzájem ochutnáváme cukroví a je veselo! MILUJU NÁVŠTĚVY :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.12.14 16:11

@kozisek Tak to bude u vás balení docela adrenalin :D náš malej naštěstí ještě z postýlky neutíká a večer usíná v 17 hodin, tak budu mít na balení klídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.14 16:11

My stahujeme babicku, tak mame bordel jak v tanku, a babi sa este urazila, ked sme jeden den nestahovali, ale sli starsej na vianocnu besiedku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.12.14 16:16

Jesteze děti jsou malý a do pečení se mi nepletou. Jen to cukroví likvidují :mrgreen:
No dárky mám už pobalený skoro, v neděli ještě trochu poklidím a fertig :)
jinak se už nemužu dočkat, letos budou dvojčata poprve stromek trochu vnímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
19.12.14 16:19

U nas letos nestiham. Mam zlomenou ruku, takze jsem rada kdyz bezne uvarim, uklidim a postaram se o malou. Cukrovi pecu rada, ale letos musim vynechat. A darky mam zabalene hnusne kdyz si to nemam cim pridrzet poradne :-D @Plomba v 17h??? 8o :mrgreen: to mas super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.12.14 16:22

@Renaku Jo, neni noční tvor :) Navíc spí v kuse 11,5 hodiny bez buzení 8) Jenže pak vstává před pátou a to už tak super neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
19.12.14 16:23

Tý jo, já začínám být zoufalá, že budem všichni marodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.12.14 16:28

Těšila jsem na ně, dnes mi zkazil radost doktor, když mi naordinoval potřetí za sebou atb :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný