Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme doma 8 měs. britského kočičáka, je to taková živá, plyšová hračka.
Miluje kuličky, vše co svítí, bliká, šustí, takže počítáme že navečer 23.12. stromek nazdobíme, půjdeme spát a do rána bude ležet
že ho prostě položí.
Včera totiž si našel kousíšek papíru a lítal s tím, tak že mi na chodbě rozbil vázu
takže očekáváme, že stromek bude velké lákadlo.
Asi tu budou veselé Vánoce
v noci nejspíš budeme muset dělat hlídky.
Koukám, že spousta dětiček marodí..to je děs, kdyby mrzlo až praštilo, tak je líp ![]()
Úklid se letos nekoná
Před deseti dny nám spadly opěrné zdi od sklepů na dům, rozbitá okna, střecha a celý dvůr pod obrovskou hromadou hlíny
Takže vyřizujeme odvoz, dělníky, pojišťovnu. Do toho čiperné batole, které dokáže během chvilky udělat nehorázný borčus. Já navíc musím ležet, takže letos prostě ježíšek přijde do nepořádku
Něco málo jsem napekla, aby to tu hezky vonělo. Teď už jen dobalit pár posledních dárků. Naliju si vajkoňak a jdu na to, dokud jsou holky u babičky.
@zrustice
přééésně, já jdu na vínko a na balení dárků:)
Jinak mě lapla rýma jako prase:( a kašel k tomu. Tak si pořád přeji, aby mě to do Vánoc pustilo a syn (17. měsíců), aby to ode mně nechytnul. Občas zakašle, tak mám stažené půlky, aby byl OK ![]()
@veeeraf píše:
Koukám, že spousta dětiček marodí..to je děs, kdyby mrzlo až praštilo, tak je líp
Jj, teď je to počasí příšerný, pro bacile jak dělaný..
už, aby zamrzlo
@Lejaa píše:
Jj, teď je to počasí příšerný, pro bacile jak dělaný..už, aby zamrzlo
Jak to letos pozoruji, lidé okolo padají nemocemi jak mouchy.To snad loni nebylo, v takovém rozsahu.
@Burj Chalifa píše:
Jak to letos pozoruji, lidé okolo padají nemocemi jak mouchy.To snad loni nebylo, v takovém rozsahu.
Jj, nejvíc mě štve, že my byli doteď naprosto OK, ale minulý týden jsme jeli na rodinnou sešlost, kde byla hromada lidí a usoplený děcka:(( tak je mi jasný, odkud to máme:(
@Lejaa píše:
Jj, nejvíc mě štve, že my byli doteď naprosto OK, ale minulý týden jsme jeli na rodinnou sešlost, kde byla hromada lidí a usoplený děcka:(( tak je mi jasný, odkud to máme:(
Navíc letos to má u lidí hodně těžký průběh - horečky, totální slabost, přitom klasická chřipka to není, to by se o epidemii vědělo, psalo…