Letošní Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.12.14 18:44

Máme doma 8 měs. britského kočičáka, je to taková živá, plyšová hračka.
Miluje kuličky, vše co svítí, bliká, šustí, takže počítáme že navečer 23.12. stromek nazdobíme, půjdeme spát a do rána bude ležet :D že ho prostě položí.
Včera totiž si našel kousíšek papíru a lítal s tím, tak že mi na chodbě rozbil vázu :zed: takže očekáváme, že stromek bude velké lákadlo.
Asi tu budou veselé Vánoce :D v noci nejspíš budeme muset dělat hlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
19.12.14 18:47

Koukám, že spousta dětiček marodí..to je děs, kdyby mrzlo až praštilo, tak je líp :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
20.12.14 17:32

Úklid se letos nekoná :) Před deseti dny nám spadly opěrné zdi od sklepů na dům, rozbitá okna, střecha a celý dvůr pod obrovskou hromadou hlíny :zed: :zed: Takže vyřizujeme odvoz, dělníky, pojišťovnu. Do toho čiperné batole, které dokáže během chvilky udělat nehorázný borčus. Já navíc musím ležet, takže letos prostě ježíšek přijde do nepořádku :mrgreen: Něco málo jsem napekla, aby to tu hezky vonělo. Teď už jen dobalit pár posledních dárků. Naliju si vajkoňak a jdu na to, dokud jsou holky u babičky.

• Citovat
  • Upravit
8959
20.12.14 20:13

@zrustice
přééésně, já jdu na vínko a na balení dárků:)

Jinak mě lapla rýma jako prase:( a kašel k tomu. Tak si pořád přeji, aby mě to do Vánoc pustilo a syn (17. měsíců), aby to ode mně nechytnul. Občas zakašle, tak mám stažené půlky, aby byl OK :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.12.14 20:15
@veeeraf píše:
Koukám, že spousta dětiček marodí..to je děs, kdyby mrzlo až praštilo, tak je líp :pocitac:

Jj, teď je to počasí příšerný, pro bacile jak dělaný.. :( už, aby zamrzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.14 20:19
@Lejaa píše:
Jj, teď je to počasí příšerný, pro bacile jak dělaný.. :( už, aby zamrzlo

Jak to letos pozoruji, lidé okolo padají nemocemi jak mouchy.To snad loni nebylo, v takovém rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
20.12.14 20:30
@Burj Chalifa píše:
Jak to letos pozoruji, lidé okolo padají nemocemi jak mouchy.To snad loni nebylo, v takovém rozsahu.

Jj, nejvíc mě štve, že my byli doteď naprosto OK, ale minulý týden jsme jeli na rodinnou sešlost, kde byla hromada lidí a usoplený děcka:(( tak je mi jasný, odkud to máme:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.14 20:33
@Lejaa píše:
Jj, nejvíc mě štve, že my byli doteď naprosto OK, ale minulý týden jsme jeli na rodinnou sešlost, kde byla hromada lidí a usoplený děcka:(( tak je mi jasný, odkud to máme:(

Navíc letos to má u lidí hodně těžký průběh - horečky, totální slabost, přitom klasická chřipka to není, to by se o epidemii vědělo, psalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný