Letošní Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2235
19.12.14 16:30

@Plomba no i tak mi to přijde fajn, aspoň dopoledne vice stihneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.12.14 16:33

@Renaku Jako vyhovuje mi to i proto, že večer pracuju, tak mám klid a nešidim syna o čas s ním :) a je fakt, že ráno kolem 9. už mám uklizeno i uvařeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.12.14 16:36

Já synovi (2,5 roku) koupila v Ikea dětskou zástěru, takže veškeré pečení proběhlo společně, má malý váleček, tak jsem mu dala vždycky kus těsta, ať si hraje. A vykrajoval fakt hezky :) Jasně, že je to na dýl, ale aspoň nás to zabavilo (bojujeme s nemocí, takže pořád doma). Další krabici cukroví jsme dostali od tchyně. Dárky už mám všechny (kvůli nemoci jsem vše brala přes e-shopy plus jeden výlet do outdoor obchodu), balit budu o víkendu, kdy malého zabaví přítel. Já se tááák těším na to společné volno a radost všech, až rozbalí dárky (se mi letos povedly vymyslet opravdu takové, co udělají radost a ještě překvapí :dance: ) a jediné důležité pro mě je, abychom byli zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.12.14 16:38

@Plomba Náš taky vstává odjakživa v 5 ráno, když se „zadaří“, tak i ve 4. To jsou pro mě muka. Ale teď už to celkem jde, ráno se vzbudí, udělám mu kakao, on si zapne pohádku a čučí a maminka dospává. :mrgreen: A to chodí spát většinou kolem osmé večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.12.14 16:43

@lovesmile To bych taky brala. Ale náš malej má jen 15 měsíců, takže domluva nic moc :D navíc on je fakt aktivka, takže hned po snídani letí k míči a vyžaduje moje zapojení alespoň na chvilku (jinak si dost vyhraje sám)

U nás ještě vtipné, že já ho ani nenutim. On se v určitou chvíli prostě sebere, vezme spacího plyšáka a jde do ložnice, kde čeká, až ho uložím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
19.12.14 16:53
@Popokatepetla píše:
Jesteze děti jsou malý a do pečení se mi nepletou. Jen to cukroví likvidují :mrgreen:
No dárky mám už pobalený skoro, v neděli ještě trochu poklidím a fertig :)
jinak se už nemužu dočkat, letos budou dvojčata poprve stromek trochu vnímat.

Omlouvám se, že odbočuji od tématu… :D
Jee, ty máš taky červencová dvojčátka? Já mám dvě holky narozené i ve stejném roce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.12.14 17:04

Cukroví mám objednané, zítra jedu na nákup, dneska dodělám úly a pustím se do bLení dárku..Zítra ještě nějaký větší úklid a pak už se jen snažit udržovat :) :) den předem uděláme s mamkou br. salát a p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.12.14 17:11

Dneska mame za sebou uklid, vikend bude pecici, v pondeli se nakoupi..v utery pripravy salat, kapr…vecer nas 3 metrovej stromecek…jen doufam ze bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.12.14 17:15

U nás to na vánoce moc nevypadá. 13,5 stupně a kvete co může :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
19.12.14 17:43

Díky ex a situaci okolo zdravý dcerky mám Vánoce pokažené. Nejraději bych je neslavila vůbec :zed: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
19.12.14 18:06

My se těšíme na Vánoce i navzdory bacilovi, který nás skolil už před dvěma týdny. Stále doufám, že u stromečku už budeme zdraví. :srdce: Jinak syn se těší tak moc, že každý den píše dopis Ježuchovi, že by chtěl garáž na auta. :mrgreen:
A posílám Vám něco hezkého pro správnou zimní atmošku. Foceno cca před 14 dny.
Užijte si svátky. Ahoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.12.14 18:24

Souhlasim už by melo začít sněžit. Loni jsem s malou jela na den na hory bobovat a sníh jen umělý. Na letošek plánujeme s nejstarší lyze tak se modlim ať zasnezi a vydrží to. Jinak dárky jsem nakonec nějak zabalila v domě bin US strasnej. Deti si zítra pujci babičky a my s manželem uklidime. A stromeček s spolu s nejstarší 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.12.14 18:34

Já pekla jak každý rok koncem listopadu/začátkem prosince, pak byla pauza a v neděli jsem si co šlo předzdobila, ve středu naplnila slepila cukroví a hotovo, nějakou výzdobu máme.
Koupili jsme nové dekorace na stromek po 10 letech bude změna. Těšíme se.
Už máme nachystané vše, teď už budeme sledovat pohádky a oblíbené filmy Vánočním, mlsat, nazdobit stromek :kytka:
Strašně, ale strašně se těším na řízek a salát ještě pár dní musím vydržet :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.12.14 18:39

O je, malej prave usnul…a doma se plizi strasak jmenem chripka, nevite jak lzr odvratit zacinajici orubeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.12.14 18:41
@Malike píše:
O je, malej prave usnul…a doma se plizi strasak jmenem chripka, nevite jak lzr odvratit zacinajici orubeh?

Skusila bych vyvarit zázvor udělat z něj čaj přidat citron a med. u me to zabere na začátky angíny chřipky ale i na obycejne nachlazeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný