Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kukacka123 my jsme toaletak taky na seznamu meli, divila jsem se tomu jako tele. Ale k dispozici nakonec byl, tak nevím, proč ho tam psali.
@Kukacka123 Na velkou ne, v cizim prostředí nejdu minimalne prvnich 5 dni. A na malou bylo doporuceno do sprchy, coz jsem praktikovala jeste nejakou dobu doma, takze papir netreba. A nejspis i po te velke bych tesne po porodu misto papiru volila tu sprchu.
@citlivaduse my nemeli, takze jsem za svuj byla rada, kor po tom klistyru ![]()
@j.a.n.i1 no, ale me by treba bez velky dom nepustili. Potrebuji vedet, ze je vse v poradku a streva pracuji
a na malou jsem chodila normalne na zachod (ja teda po cisari, nesita dole), ale co vim, tak vsechny holky chodily na wc
a ja bych teda nedokazala po velke se neutrit, ac bych pak sla do sprchy
nejak nevidim problem, vzit si toaletak no, ac jako je to blbost no
![]()
@Kukacka123 Jsem jim prostě řekla, že jsem byla… těžko si zkontrolují, zda je to pravda.
@j.a.n.i1 no, leda tak
moje „spolubydlici“ to taky tak udelala, ja to riskovat nechtela a byla jsem i rada, ze jsem sla, celkem uleva
![]()
@Kukacka123 Tak ja zas vim, ze to v cizim prostředí tak proste mam kdykoliv, tak by bylo kontraproduktivni se snazi dojit si tam. Jo a byla jsem asi pul hodiny po prijezdu domu ![]()
No, tak teda zajímavý čtení
já budu rodit ve Stodě a toaleťák si teda beru s sebou taky
a nejen normální, ale i vlhčený toaletní papír. Asi toho mám na seznamu víc než ostatní, ale chci být připravená na všechno
Pro mimčo teda připravim jen pár oblečků, asi jen hlavně na odjezd a kdyby náhodou a pro sebe mám dvě noční kojící košile, prý by mi je mohli teda v porodnici taky někam zašantročit, ale přece když si je u nich nenechám vyprat, tak nemaj šanci!
mimochodem, jste tu všechny už maminy, nebo je tu někdo taky těhu a připravuje se stejně jako já? Dneska mi přišel balíček s Aniballem, tak jsem na to zvědavá!!!
@j.a.n.i1 jo, to ja s tim problem nemam, takze v pohode
ale byla jsem tak prazdna po klistyru, ze jsem si taky musela par dni pockat
po cisari navic davaji dva dny dietku (presnidavka, jogurt, rohlik - cely den), tak sem musela nejdriv zaludek a streva zaplnit ![]()
@LucieHora ja uz jsem 14 dni maminka
joo a vlhcenej toaletak jsem mela taky
hele ja toho mela dost a co mi chybelo, tak donesl pak manzel nebo nasi ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.