Příprava do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
25.6.18 21:27

@janickaIII ja tam byla po akutnim cisari 5 dni a spotrebovala sem necele 3 rulicky :P :mrgreen: nejdriv jsem mela mit prirozeny porod, takze jsem mela i klistyr…kdyby nebyl, mozna bych tech rulicek potrebovala vic :lol:

Příspěvek upraven 26.06.18 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
25.6.18 21:41

@Kukacka123 aha to musím mít rulicku už u klistyru..... :lol: hm tak abych si ji stihla vůbec vyndat z tašky :lol: hele a kdyz bude u porodu manžel, tak abych měla ještě jednu pro něj, že? Já jen kolik jich mám zabalit. Asi budou u příjmu koukat- balík plen, balík podlozek, balík toaletaku… to je jak kdyby se tam člověk stehoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.6.18 21:43

@janickaIII Krajská nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně :mrgreen: co jim budiž ke cti, tak to píší i na stránkách i gynekologové to mají vyznačené v seznamu :lol: a u klistýru na wc papír byl, tam asi mají přehled, ale na pokojích mají asi strach, že by to někdo kradl na doma :lol: ale třeba jsem dostala balík vložek, sestra mi řekla, že jich mám beztak málo a šupla mi balík a bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.6.18 21:48

Ahoj u nás taky Liberecký kraj… toaleťák sebou :lol:
Jinak já byla ráda za erární oblečení pro mimino, měnila jsem, kdy bylo třeba nemusela sem řešit, že neco chybí apod.jinak bych musela mít loďák jen pro mimino. Já využila jejich košile taky, ale když mi došly moje.
Pro mimino byl nachystán košík s věcma na pupík+ krémy na zadek + 5 plinek vic nevzpomenu. Já měla sebou pak plinky malé balení a bepanthen, čaj na laktaci ( ten mi vždy sestry udelaly do džbánu) ..zbytek mi dovezl vždy manžel, při návštěvě
Oblečky na odjezd jsem řešila tak, že jsem doma udělala prostě dvě „kupičky“ bude teplo tak tohle, bude zima tak tohle a to i pro mě. No a manžel pak dovezl dle pokynu to co jsem potrebovala :lol:
Protože do porodnice sem jela a bylo sotva 20° a když sem jela domu 38° !!
Rodila sem v srpnu

Ps: nezapomeň botky do sprchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
25.6.18 21:50

@Monique123 aha tak zrovna tuhle porodnici jsem měla zafixovanou jako jednu z nej v republice. No nevím, pokud někdo krade papír na sestinedeli tak ho mají zamknout nebo zakázat návštěvy. Přijde dost potupné chtít po rodickackach, aby si nosili vlastní papír. Zajímalo by mě co dělají, když ho někdo zapomene. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
25.6.18 21:54

Co se týče kosmetiky pro mě, tak to jsem odlila do malých lahviček, co jsem měla doma otevřeno a moc jsem to neřešila. Co se mi ale velmi osvědčilo, byla neoplachovací kúra na vlasy pro lepší česání, a ta se mi hodila opravdu maximálně. Rodila jsem nakonec císařem, a jak jsem potom dva dny ležela a prakticky se nemohla posadit, hrozně se mi zacuchaly vlasy a bez toho bych je nerozčesala.
Taky jsme měli v porodnici fakt HNUSNY jídlo, doporučuju sbalit si s sebou dětské piškoty (ty mi dali i na jídlo druhý den po císaři), a pokud máte na pokoji ledničku, tak třeba jogurty nebo jogurtové nápoje, ty taky bodly.

Pro miminko oblečení jsem taky měla erární, aspoň jsem se o to nemusela starat, a pěkné jsem si vzala až na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
25.6.18 21:54

Jsem praktik, takze tenky spaci overalek na cestu domu je volba na jistotu. Treba Next ma kouzelne vzory. Tenke rukavice si beru rovnou v tasce k porodu - prvni klucinek se strasne skrabal a nez muz druhy den privezl rukavice (musel je jit koupit :mrgreen: ), tak mel oblicej poskrabany. Treba porodnice v Krci mela rukavicky z tohoto duvodu v zakladnim seznamu. Jinak pouzivat erarni oblecky je pohodicka, pripadala jsem si jako neci manzel - ze skrine jsem tahala vyzehlene hadriky a ani jeden jsem nemusela vyprat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.6.18 22:02

@janickaIII To je tak maximálně jedna z nejlepších ZOO :lol: :lol: Pokud zapomene, tak tam nechávají předchozí pacientky své načaté role :lol: Nikomu se to nechce tahat domů a další případně donese návštěva :D :) Ale je pravda, že jsem chvíli pracovala v multifunkční budově s hotelem, službami, kancelářemi atd a tam se ztrácel papír taky :roll: nevím kdo si tím pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.18 09:08

@janickaIII no, i na hekarne sem mela svou, tu jsem tam pak pul role nechala :D tak nekdo mel aspon do zacatku :mrgreen: jinak jsem mela 2 rulicky v tasce a manzel pak donesl ;) je fakt, ze po klistyru jsem pak asi 3 dny nesla, navic 2 dny po cisari byly dietnejsi, tak nebylo co vyprazdnovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.6.18 10:09

@Kukacka123 no takže základní výbava do porodnice je toaletní papír a nejlépe ho mít už u kontrol sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.18 10:39

@janickaIII mozna pro jistotu, kdyby si te tam nechali :lol: clovek nikdy nevi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.6.18 11:11

@Kukacka123 no vidíš, já to myslela jako srandu, ale máš pravdu. Takže wc papír raději všude sebou ;) ale ono je to fakt, někdy ty záchody jsou tak hnusné, že i když tam papír je, tak raději použiju papírový kapesník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.18 13:00

@janickaIII ja si taky delala srandu :mrgreen: nooo, to je fakt…kolikrat taky radsi pouziju papirovej kapesnicek ;) v porodnici je dobry, ze staci vzit od vseho par kousku a partner ti muze zbytek nebo co bude chybet jeste ten den/druhej den donest ;) hlavne to chce s sebou pohodicku ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
26.6.18 13:37

Tak nosit si toaletní papír do porodnice by mě tedy fakt nenapadlo a i na doporučeném seznamu bych to brala jako špatný vtip… na druhou stranu, v porodnici jsem ho vlastně vůbec nepotřebovala, takže by mi nechyběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.6.18 17:55

@j.a.n.i1 jakoze jsi za celou dobu nesla na malou ani na velkou? 8o no a kdyz je na seznamu, tak ac bych to brala jako spatny vtip, tak bez nej bych to asi nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková