Příprava před porodem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
8.3.09 21:28

Přesně tak, já jsem měla vypráno brzy a všechno uložené ve skříni v igeliťákách. V tomhle případě ale doporučuju nechat vyžehlené prádlo dokonale vychladnout, aby se nezapařilo. Moje mamka mi vyprávěla o tom, že v porodnici byla na pokoji s maminou, která když z tašky vytáhla oblečení pro mimi, měla ho prý tak zapařené, že snad i zplesnivělo, a bylo na vyhození. Takže na to pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
8.3.09 23:03

Po předchozích zkušenostech - čím dřív, tím líp :-) U prvního syna jsem rodila o 14 dnů dříve, oblečení jsem vyprané a vyžehlené měla, ale lůžkoviny ne. Takže to pral a žehlil manžel, když jsem byla v porodnici.
U druhého syna jsem taky rodila dříve, oblečky schované po starším jsem třídila v kontrakcích a doma manželovi nechala kupy na vyprání (prý to bylo 5 praček). Naštěstí pomohla babička.

A taky s menším břichem se líp žehlí a nebolí tak záda.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.3.09 23:30
hkac píše:
Přesně tak, já jsem měla vypráno brzy a všechno uložené ve skříni v igeliťákách. V tomhle případě ale doporučuju nechat vyžehlené prádlo dokonale vychladnout, aby se nezapařilo.

Jojo, to jsem zapoměla dopsat. Nechat pořádně proschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.3.09 09:28

Já jsem fakt plašan.
Já jsem se hlavně poučila od sestřenice.Ta povídala,jak začne nakupovat tak v 8 měsíci a že si to hned bude průběžně prát atd.
Jo,ale ejhle.Od 6 měsíce až do porodu ležela v nemocnici a byla z toho strašně nešťastná.Nic neměla koupeného a ani vyřízeného.
Jelikož nebyla ani vdaná,její přítel složitě musel vše zařídit.Spoustu věcí ani nezařídil,jelikož nebyl nahlášenej jako otec dítěte. :?
Já jsem byla s přítelem na matrice kvuli jménu a hlavně přímení.Teď je ofiko nahlášenej jako otec,tak snad už může popřípadě něco vyřídit sám.
Také jsem si už sehnala pediatra.
Jsou určité věci které stejně před porodem člověk musí zařídit.Dřív nebo pozdějc.Já to raději zařizuji dřív,dokud jsem schopná se ještě pohybovat a mám na to náladu :) a hlavně jsem doma. Člověk opravdu nikdy neví.
Pokud bude vše v pořádku a já budu do porodu doma a né někde v nemocnici,tak počítám,že to praní u mě začne ke konci dubna,začátkem května.To už bude pěkně a budu to piďi prádýlko moct dát ven.Jen se trochu bojím včel a much.Aby mi to nepokakali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.3.09 20:56

Neboj, snad to nepokakají. Vyčkej si na velký teplo at to máš na šnure chviličku. A při žehlení uvidíš, zda tam bude něco nechutného. Tak hodně steští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí