Kojici posltar ano - ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
23.2.09 17:56

Kojici posltar ano - ne

Ahoj maminky, Čekám svoje první mimi a vlastně nic nevím ( jsem v 24 tt )
dneska jsem se už ptala, hodila jsem to i zvlast. Jaké máte zkušenosti s kojícím polštářkem?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
23.2.09 18:36

Ahoj, zkušenosti nemám. Já jsem doma kojila na normálním polštáři. Ale asi to bude dobrá věc na cestování - kojení v terénu nebo na návštěvách. Fakt neporadím. Ale třeba budeš kojit vleže… :?: Tak snad poradí holky, co ho měly. Ty klady ti musí popsat ony… :lol: 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.2.09 18:48

no já si ho koupila už v těhu jak s ním budu spát.. dáš ho mezi kolena a netlačí se bříško… spala jsem s ním párkrát.. nějak mi to nešlo.. ze začátku je to moc pohodlné si na něm hovět..ale když je to celou noc.. bolely mě záda.. pak se narodil malý… začala jsem v porodnici kojit s kojícím polštářem.. a byla nadšená.. doma jsem taky kojila s kojícím polštářem.. ale nějak jsem od něj brzy opustila… ani nevím proč.. i když má malý přes pět kilo..a je těžký.. nějak si vychutnávám i ho držet u kojení v náručí… když dám polštář.. tak ho na něj musím položit.. a jen ruku kolem něj! tak nevím.. jak kdo.. ale u mě je dost zbytečný.. a pak.. když ho někde nechám.. je to kus neforemný „hadice“ a to mě docela rozčiluje! je neskladný! nechci jeho nákup rozmlouvat.. ale já bych se bez něj obešla..
rozhodně bych koupila použitý.. třeba na MMB…(mimibazaru) než investovat do úplně nového!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.2.09 18:49

Ahoj, mám ho ještě z dob prvního těhotentví a jsem moc ráda. Už teď s ním spím (podkládám si pokrčenou nohu, je mi to daleko pohodlnější), jsem 18tt.
Moc jsem s ním nekojila, ale hodně jsme ho používali jako ohrádku pro prcka a taky jako obložení nebezbečných hran nábytku :)
Za sebe doporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
23.2.09 18:51

Nejlepsi vynalez pro tehotne a kojici! Cely konec tehu jsem spala s brichem podeprenym kojopolstarem a kojila taky skoro jenom na nem (krome noci, kdy jsem kojila v posteli). Fakt jsem ho vyuzila maximalne! Mela jsem plneny polystyrenovymi kulickami, krasne se prizpusobil tvarem, fakt supr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
23.2.09 18:51

Já jsem jednoznačně PRO!!!!! Kojící polštář je nej nej výmysl současné doby :D Mám ho půjčený od kamarádky a je fakt super, používám ho nonstop a byl mým největším pomocníkem po operaci žlučníku, kdy jsem na boku nemohla ležet.
Ale je pravda, že mám větší prsa - C někdy D a teď při kojení určitě i víc, takže je můžu „svěsit“ malému dolů :D A kamarádka, co má malé prsa a kojila, tak polštář vůbec nevyužila, protože neměla co svěsit.
Takže je to skvělá věc, ale spíš pro ty maminy, které mají větší „výbavu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
23.2.09 18:53

Ahojky, já ho měla a využívala stoprocentně, nevím, jak jsi na tom s velikostí poprsí a podle mě to je dost důležité, protože moje nula nula nic prostě miminku ležícímu na klíně do pusinky nespustím, tak abych neseděla shrbená jak paragraf, omotala jsem se polštářem, podložila si s ním i záda, aby mě nebolela a kojilo se jedna radost!
Navíc v pozdějších měsících těhotenství bych se bez něj nevyspala - spím totiž na břiše a pokaždé, když jsem se na to břícho překulila, vzdbudila jsem se… tak jsem ho objala nohama a nikam se netočila a spořádaně spala na boku :-D
I teď ho využíváme každý den (vlastně noc), kdy ho dávám Anežce jako zábranu, aby nespadla z velké postele.
Já doporučuju!
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
23.2.09 18:55

Jé, Villo, vidíš, a já to vidím přesně opačně! :lol: Protože mám malá prsa, potřebuju mimčo dostat co nejvýš a na to byl polštář skvělý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.2.09 19:05

Tak já s ním spím už někdy od 16.tt (bolelo mě totiž pekelně v zádech) a můžu jenom doporučit. I kdybych s ním nakonec ani jednou nekojila, tak se to bohatě vyplatilo. Taky jsem zvyklá spávat na břiše (och, kde jsou ty časy…), tak ho mám mezi nohama a spím tak na boku, případně se můžu v rámci možností překulit „jakoby“ směrem na břicho. Nebo si ho dám pod záda a ležím v takovém polosedu a dívám se na telku…

Mého muže nadchl natolik, že dostal vlastní k Vánocům (furt mi ho kradl) - on na něm zase lehává u TV na břiše nebo tak jako já na zádech.

Měli jsme ho i na návštěvě u známých, mají dvouletou holčičku a ta z něho byla taky dost unešená - známí se skoro báli, že jí ho pak budou muset pořídit :lol:

Takže i když ho nevyužiješ teď ani na kojení, tak dítě si s ním vyhraje bohatě…

Máme Terrabag, je plněný polysterenovýma kuličkama, takže se dobře přizpůsobí a dá se i trošku přesýpat, podle toho, jestli chceš víc kuliček pod hlavou nebo pod nohou nebo kde…

Takže za mě (a vlastně i mého muže) říkám ANO ANO ANO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.2.09 19:17

U prvního jsem neměla a nechyběl mi. U druhého jsem ho měla půjčený a nevyužívala jsem ho. Zas stačí polštář:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.2.09 19:43

Ahoj, tak já mám kojo polštář, pořídila jsem si jej někdy v 20tt na spaní (z druhé ruky) výborně se mi na něm spalo, když se mi v 36tt rozsypal a já spala 4 dny bez něj, tak jsem se sice vyspala, ale měla jsem hrozné bolesti v zádech. Spím s ním dodnes (tři měsíce po porodu) a myslím, že už navždy budu. Jinak na kojení použiju opravdu jen vyjjimečně, když mě bolí ruka tak na podepření (ale to poslouží i norm. polštář)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.2.09 19:52

Ahoj,

já si ho také koupila jako těhu, že bude dobrý na spaní - ale vůbec to s ním nešlo :cry:

Bohužel ani na kojení mi nevyhovoval. Když jsem si ho dala až za záda (měla jsem takový, co se dal vzadu zapnout knoflíčkem), tak jsem se nemohla opřít o opěradlo. Když jsem ho nechala volne, tak všude překážel. U kojení jsem měla ráda podloženou nohu (opřenou o nízký stupínek) a když jsem pak chtěla malého položit na polštář, tak byl hrozně vysoko. No prostě to bylo takové obří pro mne nepoužitelné monstrum :lol:

Nejlépe se mi kojilo na menším polštářku. A když byl malý už větší, tak bez ničeho. V leže na posteli jsem také nic nepoužívala.

Pro mne zbytečnost :? Ale věřím, že někomu dobře slouží.

Jo a měla jsem tento: http://www.zdravotnipotreby.cz/…andard-quot/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.2.09 19:59

Kojící ani jiný polštář jsem nepotřebovala, takže za mě osobně bych řekla nekupovat, ale každá maminka to má jinak, pokud máš možnost, doporučuju od někoho půjčit a pak případně dokoupit

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
23.2.09 20:02

Já ho využila hodně na spaní tak od půlky těhotenství, ale na kojení mi přišel strašně neskladný a nemotorný a kojila jsem tedy na normálním polštáři.
Osobně bych si ho už tedy nepořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.2.09 20:05

využila jsem ho hodně, ale věřím, že stejnou službu by udělaly i malé polštáře. Jde o to, jesltli si chceš připlatit za větší pohodlí či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí