Lehátko do vany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1965
17.2.09 15:24

Lehátko do vany

Ahojte…

prosim, jake mate zkusenosti s lehatky do vany…kupovat…nekupovat…pripadne ktere je lepsi?

http://www.batolata.cz/detail.php?…

http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
17.2.09 15:32

Za mě: nekupovat
Ale někdo je používá. Pro mě bylo příjemnější a jistejší,když jsem ji držela na ruce. Nikdy jsem neměla pocit, že by mi měla vyklouznout nebo tak něco. Taky si myslím, že pro to mimčo může být příjemnější dotek ruky a voda než lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.09 15:32

Ahoj, my máme takovéto lehátko ( http://www.batolata.cz/detail.php?… ) a používali jsme ho do vaničky a potom i do vany!
Bylo to super a Kubík si na něm vyhrál, potom až se začal různě přetáčet a stavět na nožičky tak jsme ho ve vaně zrušili a koupili jen protiskluzovou podložku!
Myslím, že je to i bezpečnější - já jsem měla vždycky strach, že mi malý jak byl namydlený vyklouzne :oops: :oops: :oops:
Záleží hlavně na tom jak se to bude líbit dítku!

• Citovat
  • Upravit
4242
17.2.09 15:35

Za me: nekupovat :wink: Meli jsme malou vanicku a do ni vkladaci lehatko - misu. Nejprve byl Domca na to moc maly, pak se vic koupal v umyvadle a nebo ve velke vane s tatkou a ted uz v tom vubec nechce byt. Vyuzili jsme to tak 2×.
Me se taky lepe myl, kdyz jsem ho v te vane drzela jednou rukou…
Fakt je to hodne individualni, klidne si pockej, az ho budes myt v porodnici (v Praze Podoli se myje v umyvadle) a uvidis, jaky mas z toho pocit, kdyz ho jednou rukou myjes a druhou drzis. Tatka to pak muze rychle dokoupit.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.2.09 15:38

My jsme krátce po narození koupali jen na ruce. Pak začal být moc těžký :D , tak jsme pořídili to pěnové. Je trochu náročnější na údržbu, ale Mates v něm byl moc spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
17.2.09 16:12

Ahoj, ja mela tohle a mala byla strasne spokojena, podeprela si ruce, takze nesjizdela a tak jsem ji nemusela vubec drzet, bez toho bych si to koupani tolik nevychutnala. U nasich jsme meli to latkove a taky to slo. Taky jsme meli kybl, ale ten bojkotovala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.2.09 16:26

No a to prave nas malej nemel rad, to umele, meli jsme podobne, vadilo mu, jak ma zarazene ruce a zadecek :lol:
Kazdy dite je jiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
17.2.09 17:13

já používala u obou holek (u jedné ještě používám) podobné jako v tom druhém odkazu. pro mě docela užitečná věcička, navíc za srandovní peníz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
17.2.09 18:03

Ahoj,
takže podle mě je to látkové nebo pěnové naprosto zbytečné.

Ale co si nemůžeme vynachválit je takové to plastové tvarované . Koupeme totiž od začátku malého ve velké vaně a miluje, když může na něm ležet a kopat a cáchat rukama (má 2,5 měsíce) vydrží to klidně i 20 minut a je to občas jediný způsob, jakým ho donutíme na chvíli nebrečet.

Nové mi přijde zbytěčně drahé a spíš bych koukla po bazarech. Ono to stejně využiješ tak do toho půl roku než dítko začne pořádně sedět a dávat ho tam můžeš hned od začátku, protože není zas tak moc zvýšené, aby to byl problém na páteř. A ty výstupky pod rukama a v rozkroku ti dítko drží v lehátku, takže nevypadne (teda to myslím že platí jen tak do 3-4 mesíců, než zjistí že může dělat most tzn. zapře se nohama o dno vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.2.09 18:14

My jsme měli plastové a moc jsme ho neužili…raději jsem malou držela na ruce…
Pokud bys měla zájem, nabízím ho za symbolických 100Kč +pošta ;-) kdybys chtěla, napiš SZ ;-)
Barvička je modrá a není nijak poškozené…;-) má polohování, je teda už nějaký ten pátek staré ( budou to 2roky), ale leží mi doma a nepotřebuji ho ;-)
přesně je to tohle:
 http://www.medvidekshop.cz/…/409/big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.2.09 18:53

my měli to z druhého odkazu, používala jsem ho krátce při přechodu z malé vaničky do velké a dneska bych nejspíš koupala i bez něj
Sestra měla to tvarované z plasu a byla spokojená, používali to prý docela dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.2.09 19:50

My jsme používali pěnové, do malé vaničky, trošku náročnější na uchování hygienického standardu, ale bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
17.2.09 20:31

Ahoj, má ho doma a nepoužívám ho. Malej má ještě (jí tomu říkám letadlo :lol: ) strach co s ručičkama, tak ho držím. A vlastne je mi to i příjemnějsí a nebojim se, že mi vyklouzne. Taky mu nemrzne půlka tělíčka nad vodou. No ale uvidíš, co ti bude přijemnější. Na dvojčata jsem ho používala, ale jen kvuli tomu, že jsem potřebovala mít dvě ruce volné. Často jsem je koupala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
17.2.09 20:40

Tak já jsem měla to pěnové a využila jsem ho maximálně. Měli jsme ho ve vaničce a pak i ve velké vaně dokud Eliška neseděla. Pak jsme měli sedátko :wink:
Takže za mě: kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.2.09 09:48

Moc dekuju za nazory :)

…jeste to budu muset promyslet, protoze bych se asi priklanela k tomu penovemu…ovsem jak pisete …ta udrzba… :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí