Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, nakupuji výbavu a jsem z nabídek zoufalá. Nevím co koupit abych to vůbec využila. Jaké máte zkušenosti s koupáním ve vaničce? Měly jste pěnovou podložku, plastovou podložku nebo lehátko? Nedokážu posoudit co je praktické a co jen tahá peníze… U té pěnové podložky mi příjde že jde využít i pro přebalování.
V malé vaničce jsem neměla vůbec nic, žádné lehátko. Pak do velké vany jsem pořídila lehátko látkové a bylo to.
Myslíte https://www.feedo.cz/…olet-fialove?… ? Mě se líbí tvarované https://www.feedo.cz/…olet-fialove?… ale zase to nebude určitě pohodlné, látka se přeci jen trochu vytvaruje, prohne
@Raddkka Jj. něco takového. Čemu by mělo vadit prohnutí? Ale když to vypereš tak se stejně vždycky jakoby srazí a je to zas napnuté.
@Raddkka Mám vaničku ve vaně, abych ušetřila vodu, a v ní látkové lehátko. Jednou jsem vyzkoušela pěnové a letělo. Měla jsem i plastové, to jsem vyzkoušela, když malé byl zhruba měsíc a zapadla mi do něj a špatně se omývala.
Není nad klasické, levné, látkové. ![]()
Naopak že to plastové bude nepohodlné, látkové vypadá pohodlnějí- půjdu do něj. díky
@Raddkka Já tě asi blbě pochopila
Jasně jedině látkové. Plastové je tvrdé a studené a v pěnovém se drží bordel.
Za mě taky klasické látkové
měla jsem ho u všech svych dětí a max spokojenost ![]()
Vanička a lehátko - to látkové. Využili jsme, byli jsme spokojení ![]()
Za mě taky látkové, sranda za pár korun a u nás užitek maximální. Dcera dlouho neseděla a i pak se dlouho ve vodě sedět bála, na břiše tam být taky nechtěla, takže tu jsem koupala na zádech na lehátku snad do 13 měsíců
, naštěstí je mrňavá, tak se do vaničky vešla v pohodě.
Mám látkové a ani jednou jsme ho nepouzili. Přijde mi lepší, když je mimco ve vaničce nebo ve vaně jen tak bez ničeho..
@Krapina píše:
Mám látkové a ani jednou jsme ho nepouzili. Přijde mi lepší, když je mimco ve vaničce nebo ve vaně jen tak bez ničeho..
Tak nechat dcerku jen tak ležet jsem fakt nechtěla. To bych musela dát miminum vody, aby neměla hlavu ve vodě a držet ji? To bych zase jednou rukou nezvládla. Lehátko byl super pomocník. Koupání ukazované v porodnici mě rozhodně nezaujalo ![]()
@Maty1989 vody mu dáváme od malička hodně, aby si to uzil a „zaplaval si“ tělíčko mu nikdy neleží na dne, vždycky ji má tolik, aby ho celeho nadnasela.
@Krapina píše:
@Maty1989 vody mu dáváme od malička hodně, aby si to uzil a „zaplaval si“ tělíčko mu nikdy neleží na dne, vždycky ji má tolik, aby ho celeho nadnasela.
Tak to si nedokážu představit. Napustit vanu a dítě plav si.