Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,všechny vás moc zdravím.
Mám takový dotaz.
Jsem ve 27tt.
Chci se zeptat, kdy jste prali věci na mimi?Já mám vše nové a je jasné, že to musím před prvním použitím vyprat.
Je jedno,zda to vyperu už teď a nebo je lepší to vyprat až těsně před porodem? ![]()
Já jsem fakt plašan.Čekám svoje první mimi a až na pár maličkostí mám vše koupeno.
Nějak po 30tt jsem věci přeprala postupně a naskládala do komody. Do tašky jsem si pak připravila věci na cestu do porodnice. Nic jsem pak už nepřepírala.
ale v klidu, žádná hoňka, abych to už měla. Prostě jednou pleny, jednou jinou várku…jak byl čas, nálada
Ahoj, buď v klidu, já pozítří začínám 36.tt a nemám vypráno ještě nic… Ony ty věcičky jsou maličké, to je tak na 3 pračky a pak chvilka žehlení, počítám, že to zmáknu za jeden den, někdy třeba příští víkend nebo tak…
Já bych to zas nějak předčasně neprala, přijde mi lepší, když to bude oprané čerstvě - ale zas moc neotálet, protože těžko odhadnout, kdy to „těsně před porodem“ přijde
Kdybych věděla, že budu rodit na sto procent v určitý den, tak bych to vyprala až tak týden předem…
Ale jsi dobrá, že už máš skoro vše, já měla v 27tt tak možná těžkou schízu, že nic nemáme ![]()
Tak to jste dobrý, já tak dva měsíce před termínem teprve začala nakupovat
. A prát tak měsíc, tři týdny před? Inu jsem asi flegmatik a malý asi taky, narodil se týden po termínu, takže bylo dost času se jen válet. Ono taky ty poslední dva týdny se nic moc dělat ani nedá.
nechci strašit, ale taky jsem si dala na čas.........a protože to dopadlo 35+4.........tak nakonec pral manžel
![]()
babičky nemáme a s pračkou jsem ho naučila už dávno, tak se to hodilo.
Ivusho - a jak to určitě krásně zvládnul, co?
Já to mám jako plán B, ale manžel to zatím neví ![]()
Stejně… Má se doma ty 4 dny sám nudit?
![]()
Brrr, ale nestraš, 35+4 mám příští sobotu… ![]()
Martasaja píše:
Tak to jste dobrý, já tak dva měsíce před termínem teprve začala nakupovat. A prát tak měsíc, tři týdny před? Inu jsem asi flegmatik a malý asi taky, narodil se týden po termínu, takže bylo dost času se jen válet. Ono taky ty poslední dva týdny se nic moc dělat ani nedá.
nojo, to už jsem byla ráda, že jsem byla ráda a radši jsem si našla zábavu typu chodit někde mezi lidi, abych nemyslela na ty fuj posly, který mi dávaly kouř.
Ale jako bylo to stylem jako - teĎ je hezky ,dneska pleny vyperu. Pak jsem to vyžehlila a dlouho nic:D
Mi by ale doma nikdo nepomohl, podruhý jsem přeprala, jak byl sem tam čas, s tou starší…prostě v klídku…bo nechat to na poslední chvíli, pak se honit…
nákupy průběžně
ale neberu to nikomu:) Někdo to má už na začátku, někomu to připraví během pobytu v porodce:)
Gábinko, ono třeba u mě to není, že bych si chtěla užít honičku, u mě je to takový ten pocit - já? rodit? za 5 týdnů? ale běžte, vždyť jsem sotva zjistila, že jsem těhu
![]()
Angua píše:
ale běžte, vždyť jsem sotva zjistila, že jsem těhu![]()
![]()
Já jsem ve 38 tt začala nakupovat a postupně jsem to i prala, do 40 jsem měla hotovo a mladej si dal ještě skoro 3t, rodila jsem 42+5.
Ahoj, já jsem trochu víc než ty a plánuji prát tak v dubnu, začátek května. Prostě až bude hezky. Mě se navíc nechce vyndavat malému věci z přebalováku předčasně a pak pro všechno lítat do pokojíku
. Počítám že začnu tak kolem 35tt ![]()
Ahoj, tak já jsem měla věci vyprané a nachystané minimálně 2 měsíce před porodem
. I tak mám prádla habaděj, takže jsem si věci pro mimčo chtěla vyprat a vyžehlit v klídku bez oteklých nohou a velikánskýho břicha
Přeju pohodové těhotenství. M.
Holky, já jsem nic nenakupovala, dokud se malej nenarodil. Nechtěla jsem to zakřiknout… Do porodnice jsem jela jen s dudlíkem. No a manžel pak koupil nějaký ty dupačky, vypral a dovezl mi do porodnice. A tak jsme to postupně nějak všechno dokoupili… ![]()
Ahoj, já měla při obou těhu vypráno po 30 týdnu. Ale asi proto, že bylo léto a pak na podzim by mi to špatně schnulo. Měla jsem to za 1 den vypraný a vyžehlený. Někdo to oblečení dává do skříně do igelitáku.