Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobry den, nemá prosím někdo zkušenost s přípravkem LAMININE(doplnek stravy, pry skoro na vše)předem moc děkuji za každou odpověď ![]()
Dobrý den, Laminine je vysoce nutriční přírodní produkt. Je to kombinace vitamínů a 22 aminokyselin. Obsahuje FGF. FIBROBLADTOVÝ RÚSTOVÝ FAKTOR. Aktivuje činnost kmenových buněk. Laminine velmi intenzívně podporuje alergie, atopický ekzém, seboroickou dermatitídu, autizmus, DMO, Diabetes (cukrovku), parkinsona, Alzheimera, roztroušenou sklerózu, pozitívně ovlivňuje spánek, Omlazuje, regeneruje. Samozřejmě jsou udělané klinické studie FGF přeprogramuje dospělé kmenové buňky a aminokyseliny tak, aby pronikly do nejpotřebnějších oblastí těla. Pak je jejich posláním opravit a degenerovaný buňky a tkáně kdekoliv v těle. Laminine je produkt, který nemá zatim nikdo jiný na světě tudíž nemá konkurenci. V ČR a SR je dostupný teprve od března 2016, včera se otevřelo i dlouho očekávané Švýcarsko, úspěšně je iž i Německo a Polsko, připravuje se Maďarsko. Je obrovský zájem, protože USA, Asie i Kanada jsou od roku 2010. Firma LPGN ma ještě další produkty a to Immune +++, Omega +++, Digestíve, produkty se dají krásně kombinovat a mají vynikajíci účinky.
Pokud chcete ještě víc informací tak mi napište prosím s pozdravem PhDr Eva Murdychová MBA
murdycho@gmail.com. Telef: 720 032 785
@M4uketka píše:
Važně o tom nikdo nic nevi? :-
Dobry den,
prosim zistili ste nieco k Laminine?
Ja som velmi nedoverciva, a ten opis zazracneho riesenia uplne na vsetko moje pochybnosti len zvysuje. Ak je to od 2010 dostupne v USA, a malo by to taky efekt aky deklaruju, bola by to revolucia v liecbe a uz by o tom vedel svet…
Ziadala som predajcov o spristupnenie klinickych studii k pripravku a nedostala som sa k nicomu…
Nuz ci nahodou ste sa uz vy nedopatrali, resp. nevyskusali Laminine?
Dakujem.
Dobrý den, chci Vám sdělit něco k Laminine. Tento produkt obsahuje aminokyseliny a proteiny, které jsou výživou pro buňky. Buňky komunikují pomocí růstových faktorů a jedním z těchto růstových faktorů je fibroblastický růstový faktor ( FGF), který obsahuje Laminine. Pomocí FGF-2 se tato výživa dostane přímo do kmenových buněk, které jsou v jednotlivých orgánech. Produkt se řadí do kategorie potravinových doplňků, není to lék.
Příspěvek upraven 07.04.18 v 22:44
Ja užívam Laminine cca už šiesty mesiac, nakoľko mám problémy s trávením a môžem povedať, že mi to vôbec nepomohlo, skôr naopak a to som k tomu ešte pridal Digestive. Takže žiadna zmena, ani zlepšenie iných vecí, ako pokožky, vlasov, zraku a vecí podobných, ktoré sú vo všeobecnosti prezentované. Chodievam aj cvičiť a ani tam som nespozoroval, že by mi to pomohlo v nejakom výkone, alebo v raste svalovej hmoty a pod. Môj zdravotný stav je taký istý premenlivý, ako pred tým, keď som Laminine neužíval. Doberiem čo mi zostalo a končím. Beriem to ako vyhodené peniaze. Neviem, čo si mám o tom myslieť, keď čítam na to samé chvály, ale mám vlastnú skúsenosť.
Dobrý den,
užívám Laminine též 6.měsíc. A začínám si říkat, jest-li mi to vůbec nějak pomáhá. Brala jsem ho na prekolapsové stavy. Stavy slabostí mám pořád stejné. Chvílemi mi bylo trochu lépe, ale připisuju to placebo efektu, kdy léku bezmezně věříte. Začala jsem jej užívat po doporučení rodinného příslušníka, který po měsíci užívání začal pocitovat zlepseni s vleklými bolestmi zad a obnovení čichových smyslů, které byly po užívání léků poškozené. Tak nevím asi jej postupně taky vysadím. Myslím že je to tak, že univerzální lék na vše a pro všechny prostě fungovat nemůže.
Ja užívam laminine rok a pomohla mi na vysoký tlak, ktorý mi uoravil do normalu, zmizol mi titnitus, aj opuchy nôh, celulitida je z vacsej casti prec, aj bolesti klbov zmizli, manželovi sa cukor upravil a schudol, synom zmizli alergie a akne, zlepšila sa pamäť, koncentrácia a vedela by sompísať viacej skúsenosti aj od ostatných ľudí čo to užívajú.