Příroda, voda, svatba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
339
15.6.15 20:35

Příroda, voda, svatba

Chtěla jsem se optat zda někdo tady z vás neví o pěkném místečku v přírodě, kde je krásná tráva, voda - ať už jezírko nebo potůček, a max stromy? Ráda bych venkovní svatbu bez žádné budovy prostě opravdu někde na nějaké louce pěkné. A jaká lokalita? Kolem Prahy? Klidně i dojezd 40 km nic jsem na netu nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
15.6.15 20:43

My měli svatbu tady- park Podvinný mlýn Praha 9

http://www.svatebni.cz/…raha-9.xhtml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.6.15 20:44

@Pucinka0 hezká představa, ale bez budovy bych do toho nešla. Byli jsme v sobotu na svatbě, která začínala odpoledne venku, bylo tam krásně horko super, ale k večeru se přihnala taková bouřka, že jsme se hodně rychle klidili do připravené stodoly se schovat. Navíc kde chceš mít jídlo, pití atd uskladněné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
15.6.15 20:48

Byla jsem na takové svatbě sestřenici. Louka v lese, stan s občerstvením, plastové židle pro svatebčany, oddávající, živá hudba. Bylo to kouzelné, proběhl obřad, krásně slunečno a v momentě předávání si prstýnků zahřmělo a během chvilky se spustil takový liják, že jsme se schovávali pod stanem s občerstvením a pak utíkali k autům. Takže raději bych volila svatbu třeba v přírodě, ale přece jenom s nějakou možností toho přesunu v případě špatného počasí. Svatba se plánuje dopředu časově o dost dříve a hezké počasí ti nikdo nezaručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.6.15 21:09

@HankaHK tak já neřekla, že i hostina bude venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
15.6.15 21:12

No, treba chce zakladatelka soukromy obrad, bez svatebcanu..my meli svatbu na kopci, louka, les, u lesa krizekjen my dva, oddavajici a svedci+fotograf…pocasi promenlive, ale meli jsme party stan, hostina v trave na dece…zadny stres, ani nutny ohled na svatebcany…nejkrasnejsi den… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
339
15.6.15 21:12

@jenika1 jako mě se jedná o obřad a o focení pak první tanec - možná a občerstvení bude venku jen minimální větší hostinu jsem myslela už někde v budově nevím nemám to až tak promyšlené. A mám na to dost času jen si chci vše obhlédnout a zjistit jaká místa oba jsme pro přírodu a klidně bych se vdávala i v dešti když by přišel samozřejmě ne slejvák jako blázen spíše krapkání menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.6.15 21:14

@teckaa Tak bych si to klidně i představovala a lidí na svatbě bude opravdu málo, jelikož nechceme honosnou svatbu :) stačí decentně :) taková jak píšeš by se mi líbila :) máš fotku? :) určitě to bylo nádherné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
16.6.15 06:34

@Pucinka0 foto posilam do SZ

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat