Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla jsem se optat zda někdo tady z vás neví o pěkném místečku v přírodě, kde je krásná tráva, voda - ať už jezírko nebo potůček, a max stromy? Ráda bych venkovní svatbu bez žádné budovy prostě opravdu někde na nějaké louce pěkné. A jaká lokalita? Kolem Prahy? Klidně i dojezd 40 km nic jsem na netu nenašla
@Pucinka0 hezká představa, ale bez budovy bych do toho nešla. Byli jsme v sobotu na svatbě, která začínala odpoledne venku, bylo tam krásně horko super, ale k večeru se přihnala taková bouřka, že jsme se hodně rychle klidili do připravené stodoly se schovat. Navíc kde chceš mít jídlo, pití atd uskladněné?
Byla jsem na takové svatbě sestřenici. Louka v lese, stan s občerstvením, plastové židle pro svatebčany, oddávající, živá hudba. Bylo to kouzelné, proběhl obřad, krásně slunečno a v momentě předávání si prstýnků zahřmělo a během chvilky se spustil takový liják, že jsme se schovávali pod stanem s občerstvením a pak utíkali k autům. Takže raději bych volila svatbu třeba v přírodě, ale přece jenom s nějakou možností toho přesunu v případě špatného počasí. Svatba se plánuje dopředu časově o dost dříve a hezké počasí ti nikdo nezaručí.
No, treba chce zakladatelka soukromy obrad, bez svatebcanu..my meli svatbu na kopci, louka, les, u lesa krizekjen my dva, oddavajici a svedci+fotograf…pocasi promenlive, ale meli jsme party stan, hostina v trave na dece…zadny stres, ani nutny ohled na svatebcany…nejkrasnejsi den… ![]()
@jenika1 jako mě se jedná o obřad a o focení pak první tanec - možná a občerstvení bude venku jen minimální větší hostinu jsem myslela už někde v budově nevím nemám to až tak promyšlené. A mám na to dost času jen si chci vše obhlédnout a zjistit jaká místa oba jsme pro přírodu a klidně bych se vdávala i v dešti když by přišel samozřejmě ne slejvák jako blázen spíše krapkání menší
@teckaa Tak bych si to klidně i představovala a lidí na svatbě bude opravdu málo, jelikož nechceme honosnou svatbu
stačí decentně
taková jak píšeš by se mi líbila
máš fotku?
určitě to bylo nádherné