Přišel se rozloučit ve snu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.25 10:02

Přišel se rozloučit ve snu?

Ahoj, bude to měsíc co bývalý přítel spáchal sebevraždu. Byli jsme spolu téměř 4 roky, co vim, tak se mnou měl nejdelší vztah. Fotky co má na Facebooku jsou naše společně, nikdy už tam žádnou fotku s novou přítelkyni nedal. Občas jsme si napsali, ale já si držela odstup, protože jsem nevěděla zda z toho naše rozchodu ač po mnoha letech, je už venku. Žádné rozloučení z jeho strany nepřišlo, poslední rok se vůbec neozval. Jeho smrt byla pro mě velký šok, 14 dni jsem to nedokázala vůbec přijmout, zhoršil se mi spanek a celkove jsem z toho byla dost špatná. Po pohřbu jsem to začala přijímat, ze už proste není. Teď už je mi o dost lip, ale samozřejmě si na nej pres den vzpomenu. V noci jsem si myslenky na nej zakázala úplně, protože jsem pak nemohla spát. No každopádně se mi dneska zdál sen, vůbec poprvé od jeho smrti a jinak se mi o něm sny nikdy moc nezdaly.
Byli jsme v mém rodném městě u Kapličky (kde se dřív dělali pohřby) no a všude bylo hrozně moc lidi, nějaký ty lidi z pohřbu co jsem viděla, jeho máma, která byla vysmata a mě to cely prislo divny, proč se všichni tak bavi. No a pak tam vidím stát bývalého. Tak jsem za nim hned šla a začala brecet a objala ho. A on se mě zeptal,,on ti to ještě nikdo nerekl?,, A já, ze jo, ale ze brecim, protože s tím ještě nejsem smirena. A on se na mě podíval a říkal, ze mu je teď už dobre, ze se hrozně trápil. Pak říkal, ze ještě někdy přijde a odešel pryč.

Myslíte ze se mohl přijít rozloučit? V tom snu byl šťastný a usmíval se. Já byla šťastná, ze ho vidím. Vim, ze skeptici řeknou, ze si jen můj mozek pohrál s myma myslenkama. Ale já třeba věřím, ze se duše muže přijít rozloučit do snu nebo třeba jen pozdravit atd. Mám občas sny o prarodičích, kteří tady už nejsou a vždy je to stejné. Oni se usmivaji a vypadají spokojeně a já jsem šťastná, ze jsem s nima a vždy je to velmi reálný sen.
Klidne se podělte o svoje zážitky, sny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
11.3.25 10:09

Jestli to byl sen nebo rozloučení, ti asi nikdo neřekne. Ale proč by ne? Na Youtube a Netflixu jsou o těchto zážitcích dost zajímavé pořady. Na FB se můžeš přidat do skupiny paranormálních jevů, klinické smrti. Třeba tam najdeš vysvětlení.

Náhodou - máš velký štěstí, že se ti zdají takhle mírumilovný sny o blízkých. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33153
11.3.25 10:21
@Anonymní píše: Více

Kdo ví, to ti bohužel nikdo říct nedokáže. Každopádně se říká, že se to děje. Asi se ti po tomhle snu hodně ulevilo že? Je zvláštní, že většinu snů každý zapomene, ale tyhle bývají tak živé, že je máš v hlavě hodně dlouho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
11.3.25 10:36

Mě moje zemřela karamaradka přišla do snu nakreslit moje těhotenství… možný je vše… každopádně pravdu se nikdo nedozvíme…až po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.25 12:30

Já jsem ve snu potkala tátu. Bylo to víc než rok od jeho smrti. Usmívali jsme se na sebe a chytili se za ruce. Několik dní na to jsem se v noci vzbudila s krásným pocitem a věděla jsem, že uhnizďuje embryo (snažili jsme se dlouho neúspěšně). Za další dva dny jsem měla pozitivní test.

Nevím jestli to miminko mám opravdu od táty, ale byly to krásné zážitky.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
11.3.25 15:27

Smrt blízkého je vždycky traumatizujici, u sebevraždy o to víc. Mozek se s tím vyrovnává různě a hodně toho resi ve spánku.
Ja bych řekla, že uzaviras truchlení, půjdeš dal a odpustis sobě i jemu.
Víc bych se v tom nehrabala.

Příspěvek upraven 11.03.25 v 19:16

• Citovat
  • Upravit
MartaProchajda
11.3.25 16:21

Ne, nepřišel. Sny se týkají nás. Vědomí i nevědomí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 18:12

Vzpomnela jsem si na tuto diskusi a musím napsat pokračování. V tom snu říkal, ze ještě prijde za dva měsíce. Hned rano jsem si to spocitala a vycházelo to na kveten.
Od te doby žádný sen o něm nebyl, spánek se mi zlepšil ač takový ty stavy, kdy mě přepadl velký smutek, se vracely. Po nějaké době se mi o něm opět zdál sen. Byl moc hezky oblečený, usmíval se a úplně zářil štěstím a spokojenosti. Bylo mi tak krasne, ze ho vidím, myslela jsem si, ze je to skutečné, protože ten sen byl, tak skutečný. Nedalo mi to a v tom snu jsem ho objala, v tom jsem ucitila mrazení po celém tele a on zmizel a já se vzbudila a ještě pořad cítila ten chlad. Ale v tu chvíli mi doslo, ze je to ty dva měsíce co říkal. Přišel se rozloučit a asi už definitivně, protože žádný další sen o něm už se mi od te doby nezdal. Ráda na to vzpomínám, bylo to tak skutečné, jakoby tady pořad byl. Takže ať si každý říká co chce, já to cítím tak, ze tohle bylo jeho poslední rozloučení. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat