Přišel Vám dopis z Bradavic ? (Harry Potter)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přišel Vám dopis z Bradavic ? (Harry Potter)
Ahoj holky,
ne opravdu nevěřím v to, že by Vám některé přišel
. Nicméně, moje neteř (12) miluje Harryho Pottera a každý rok doufá, že ji o prázdninách přijde konečně dopis z Bradavic. A tak jsme se domluvili, že aspoň pro tu radost bychom ji dopis vyrobili. Je to nějaký nadšenec pro HP, který se v tom vyzná - co tam musí být, nebo by snad měl nějakou předlohu? ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@charbl Super ![]()
Nevíte někdo jestli ve filmu Harry ten dopis čte, když mu přijde, že by tam bylo doslovně co říká? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo spíš takto, je tu někdo dobrý angličtinář, který by mi toto přeložil? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska Mrkni se znovu na první díl, já mám pocit, že jak mu Hagrid ten dopis přiveze, že ho Harry čte nahlas… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Staci otevrit knizku- tam je dopis presne ‚okopirovany‘. I s obrazky a podpisem. (Ted nevim jestli reditele nebo ucitelky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska Treba by to mohl nekdo vyfotit a vlozit. Udelala bych to, ale knizky mam u mamky.
A na uloz to urcite jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuju, už jsem si stáhla nějaký pdf a tam to vše je, moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Téda tak pozdě:D Tos na to měla myslet, když ji bylo 11. To já tak překvapila neteř na 11 narozky. Udělala jsem ji komplet dopis a položila ji ho na stůl. Ten její výraz nepopsatelný:D Hlavně, když nemohla pochopit, jak se ten dopis na ten stůl sakra dostal
Njn nechala otevřené okno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glumka Ona v něj doufá, každý rok, tak doufám, že ji to potěší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když mi bylo 11 tak sem taky doufala, že přijde… ale moc by mě zajímala jedna věc… @Glumka @svituska vezmou to ty holky fakt jako takovou srandičku? Aby nebyly pak zblblý, že nikam nejedou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bexi píše:když mi bylo 11 tak sem taky doufala, že přijde… ale moc by mě zajímala jedna věc… @Glumka @svituska vezmou to ty holky fakt jako takovou srandičku? Aby nebyly pak zblblý, že nikam nejedou
To přesně mě napadlo hned po přečtení úvodního příspěvku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit