Charita - zbytky vlny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
charita - zbytky vlny
Holky nevíte někdo o charitě nebo sdružení, které by mělo zájem o zbytky vlny? Jedná se o opravdu malé zbytky. Vlna je i páraná. Nevíte kde by to využili? Nabízela jsem do jedné charity a tam chtěli pouze novou, nepoužitou vlnu a celá klubka a nejlépe, abych jim zaplatila tu co si sami vyberou. Mám pocit, že tu nedávno v jedné diskuzi byl odkaz na kočičí charitu, kde ze zbytků dělají myšky jen to nemůžu najít. Nebo nemáte někdo nějaký typ, kde by nad použitou vlnou neohrnovali nos? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus mateřskou školu, nějaký výtvarný kroužek pro děti, mateřské centrum,… Prostě bych to zkusila nabídnout tam, kde něco vyrábí.
Příspěvek upraven 23.08.15 v 20:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daduka ptala jsem se i jedné učitelky ze školky a opět chtějí novou né použitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiger-lily nemám fb, ale obávám se, že by to asi nechtěli jsou to malá klubíčka takže z toho nic velkého nepůjde, no uvidím, když tak to uložím do krabice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkus školu, tam bývá s materiálem problém. A kdyby nic, klidně ti od toho pomůžu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a? a co myslíš, že s tím ti mí nešikovní bobánci provedou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa
aha to víš já vím, že tě tu vídám, ale víc si nepamatuju
a fakt by nevadilo, že je použitá, páraná a malá a žádný zázrak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamikadze píše:
Ty jo a jeste si budou vymyslet, ze chteji novou
no upřímně mě to zaskočilo a těžce zklamalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to víš, že ne, na výtvarku, na pracovky se spotřebuje kde co. a lepší starší páraná vlna než kupovat novou a pak koukat, jak to likvidují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit