Prišla som o peniaze....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.5.23 06:14

Prišla som o peniaze....

Bohuzel jsem prodala 2 byty v roce 2020,pak jsem onemocnela a penize nechala lezet v bance…Ted za to nekoupim ani jeden… (strata 2 500000)Každý den mne to trápi a nevim jak se s tím smirit… Otázka Proč? No ty byty byli investični ( malé okresní mesto)
nešli cca rok pronajmout(korona).Byla to investice na duchod.(22 let jsem pracovala v zahraničí)Dochod od štátu mit nebudu. Proste to probiram každej den, nevim jak se s tím vyrovnat…Co udelat…neumim sme už ani rozhodnout co dal, ani se mi nechce… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5656
4.5.23 06:33

Stejne minulost nezmenis. Tak proc se ji trapit? Bud rada, ze jsi zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
4.5.23 06:35
@Anonymní píše:
Bohuzel jsem prodala 2 byty v roce 2020,pak jsem onemocnela a penize nechala lezet v bance…Ted za to nekoupim ani jeden… (strata 2 500000)Každý den mne to trápi a nevim jak se s tím smirit… Otázka Proč? No ty byty byli investični ( malé okresní mesto)
nešli cca rok pronajmout(korona).Byla to investice na duchod.(22 let jsem pracovala v zahraničí)Dochod od štátu mit nebudu. Proste to probiram každej den, nevim jak se s tím vyrovnat…Co udelat…neumim sme už ani rozhodnout co dal, ani se mi nechce… :,(

Tak proč jsi je prodávala, když to byla investice na důchod? :think:

Jinak už s tím nic nenaděláš. Holt musíš pracovat s tím co máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.5.23 06:40

Vůbec nechápu proč jsi je prodávala..?

• Citovat
  • Upravit
74219
4.5.23 06:43

Tak člověk dělá různé hlouposti. Prodat investici, to byla strašná hloupost. Nás se neptej proč. Zeptej se vlastních myšlenek. Zbývá jedině se smířit. Je zbytečné se v tom hnípat. Okamžitě najít solidního finančního poradce a někde ty peníze uložit (do pozemku nebo něčeho podobného). Důchod ze zahraničí mít nebudes? Tam jsi dělala léta co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.23 06:45
@Anonymní píše:
nešli cca rok pronajmout(korona).Byla to investice na duchod.(22 let jsem pracovala v zahraničí)Dochod od štátu mit nebudu. Proste to probiram každej den, nevim jak se s tím vyrovnat…Co udelat…neumim sme už ani rozhodnout co dal, ani se mi nechce… :,(

Koupit alespoň pozemek, nebo byt a doplácet hypotéku pomocí najemníků, i když nevím, zda to půjde úrokové sazby jsou šlené.
Se zahraničí důchod nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
4.5.23 06:46

No tak se prostě stalo. Jak dlouho tím chceš ještě žít. Co se změní :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
4.5.23 06:55

Chápu tě. Já bych se tím vydržela trápit denně do konce života. Radu nemám. Lepší by bylo zapomenout a žít šťastně dál, ale tu povahu si bohužel nenapiskas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.5.23 06:56

Všichni jsme něco ztratili, a ztrácíme každým dnem dál. Peníze nemají žádnou hodnotu. Neukládám, žiju, cestuji. Jsem vděčná za zdraví, to je největší hodnota. Život je moc krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
4.5.23 07:01

Investiční byty, a prodala jsi je v době, kdy kloudne nebylo jasné co bude? Důchod bys případně mela mít aspoň z ciziny ne? Kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
1008
4.5.23 07:02

Nevím, proč si prodávala. I v té největší pr… Se vždycky najde nájemník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.5.23 07:05

@Kelsey
Proč se ptáš zakladadelky na její zahraniční práci? Je to její osobní věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
4.5.23 07:05

A proč si je prorodavala a ješte pak nechala peníze jen tak ležet v bance? Promiň, ale tohle je jen tvoje blbost, každý trochu finance gramotny člověk musí vědět, ze peníze časem proste ztrácí hodnotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.23 07:08

Rumunsko, Bulharsko s bývalým manželom na zivnost.Ne duchod z toho nebude…Tak jsme se rozhodli, predpoklad byl že ty úspory ten duchod nahradí…Dekuji za rady. Áno skusim poradcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.5.23 07:14
@Milka12345 píše:
Rumunsko, Bulharsko s bývalým manželom na zivnost.Ne duchod z toho nebude…Tak jsme se rozhodli, predpoklad byl že ty úspory ten duchod nahradí…Dekuji za rady. Áno skusim poradcu.

Pozor na ty poradce, jsou to šmejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat