Přísná mamka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
28.3.24 07:30

Jinak co bych v takové situaci dělala já? Už dávno bych se vzbouřila a matinku poslala k šípku :lol: :lol: To není rada, ale vím, že by to tak dopadlo. V 16 jsem běžně chodila na přespávačku ke kamarádkám, v 17 už jsem měla přítele, se kterým jsme klidně na celý víkend jeli někam na chatu. Ale já tu podporu rodičů měla plnou, kdyby ne, asi bude doma dusno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.3.24 07:31
@kocourGarfield píše: Více

Aby ses nedivila. On to nikdo nepřizná, ale věz, že tenhle web je tak profláklý širokou základnou uživatelů a možností okamžité rady, že o něm vědí i puboši. Navíc stačí napsat něco jako „mamka mě nechce nikam pouštět“ do vyhledávače a emimino ti vyleze mezi prvníma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.3.24 07:46

@unuděná mám deti 16,5, 18 a na emimino by nevleze ani omylem. Na dotazy/sdílení mají jiné kanály, které zase nemám já a mít je nechci ;)

Příspěvek upraven 28.03.24 v 07:46

• Citovat
  • Upravit
53190
28.3.24 07:46

Takže když to tvoje děti nedělají, určitě to nedělají žádné jiné? Ale jdi ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.3.24 07:47

@unuděná A Tvoje děti sem chodí?

• Citovat
  • Upravit
53190
28.3.24 07:50

Mým dětem je 9 a 11 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.3.24 07:51

Ale třeba bratranec, kterému je teď 20, říkal, že emimino zná a párkrát tu byl. Kroutila se mu pusa, když to přiznával, to samozřejmě, ale vzali jsme to jako srandu. A manžel sem dokonce jednou taky vlezl, když hledal něco o hypoškách :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
28.3.24 07:52

Mně to přijde jako dobrý nápad, jít si pro radu na maminkovský web, když chceš poradit ohledně chování mamky.

A třeba můj sedmnáctiletý syn emimino zná, protože sem pravidelně chodím já - vidí ty stránky otevřené u mě na počítači, když jde kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.3.24 07:54

@Titty těch diskuzních stránek je několik. Zvláštní že mladiství anonymní zakladatelé a nováčci se shlukují pouze tady.

• Citovat
  • Upravit
47
28.3.24 07:55

Hele ja si myslim ze jde jen o ten strach mamky aby se ti nic nestalo doba je dnes opravdu na nic a furt se neco deje zkus se ted snazit ve skole a doma a mamka uvidí ze fakt neni duvod se bat. mam doma to samy neboj po 18 se to snad zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.3.24 07:55

@Titty no naší taky o nich ví a proto vím, že by se sem ptát nešli.
Navíc zakladatel se na nic neptal. Vykopl příspěvek a čeká… a už nikdy nenapíše…

Příspěvek upraven 28.03.24 v 07:58

• Citovat
  • Upravit
11795
28.3.24 07:57

Tak to netuším, na jiné diskuzní stránky už nemám kapacitu. :mrgreen: I tak tady ztratím až moc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.3.24 07:58

@Titty já taky ne, stačilo kouknout na nové diskuze.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.3.24 10:01

@unuděná a pokládali zde dotaz? Klidně anonymně?

• Citovat
  • Upravit
53190
28.3.24 10:02

Já doufala, že už jsme diskuzi troll/netroll uzavřeli tím, že nereaguju. Prostě ano, věřím, že klidně někdo může položit dotaz a především věřím, že sem klidně může náhodně nějaký puboš se stejným problémem nakouknout. A tím, že se budeme dohadovat, jestli je to pravda nebo ne, ničemu nepomůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný