Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sirikit píše: Více
Hele, fakt si nevim uplne rady a chtel jsem vědět jak to mají třeba ostatní.. Názory jiných maminek protože vím že tady jsou. Napsal jsem si do googlu diskuze a prvni co mi vyběhlo bylo toto, a a bych mohl napsat příspěvek tak jsem si hold musel zalozit ucet…
@kocourGarfield píše: Více
Já jsem nepsala nic o tom, že má sedět doma na zadku, ani o tom, že má být v 19 h. už doma.
Ale, aby se třeba domluvili, aby jí zavolal, když má o něj takový strach.
Větší podrobnosti ani okolnosti neznám. Možná, že má k takovému jednání jeho mamka nějaký jiný důvod. ![]()
@Mara71 píše: Více
Tak můžem mamce zkusit napsat petici, ať tě pustí. ![]()
@Mara71 píše: Více
Já jsem vždycky mnohem radši, když aspoň někoho z těch synových kamarádů znám osobně a mám na něj číslo. Třeba by to pomohlo i u vás, že bys někoho z kamarádů mamce představil.
Já jsem vždycky záviděla bráchovi, že ho rodiče nehlídali tak jako mě. Sama mám dceru i syna a o dceru se budu bát asi víc ![]()
Já jsem celkem v pravidelném kontaktu s dcerou mojí kolegyně (16) a ta emimi zná, ale říká, že je to retro.
Vyhazuje jí to často výsledky na google.
Mně je jasný od začátku, že je to troll.
Jen mě zajímalo jestli i manželé běžně se ptají na emiminu. Já asi bych v otázce hledání projela weby, který mi informace poskytuje. Pravidelně mi vyhazuje třeba nějakého koně - nebo tak nějak. Ale nikdy bych tam nepsala. Stejně jako občas vyhodí ro.d.i.na.cz a taky tam nepíšu. Dáma. cz jednu dobu hazelo taky a další.
Občas to najde fórum úplně divné a otázka kolik se tomu dá věřit.
Proto mě to zajímalo