Příspěvek a doplatek na bydlení

1519
28.11.18 06:38

Co mas nasetreno je zajímat nebude.Pokud mas v byte trvalé bydliště, tak zažádat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
28.11.18 07:50

Zazadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.11.18 07:51

@ver.dvorakova1991 příspěvek na bydlení je davka státní sociální podpory a vaze se na trvalý pobyt v miste bydliště, nezkouma nasetrene peníze.
Doplatek na bydlení je davka hmotné nouze - zkoumá zda se v hmotné nouzi nacházíte, včetně zkoumání účtu a sociálního šetření v miste bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.11.18 13:37

prizpevek na bydleni

Zdravím, zazadal jsem si o prizpevek na bydlení, byl jsem tam samozrejme nadvakrat. Pokazde reknou je to vsechno a ejhle pak chcou zas neco. Kdyz jsem tam byl naposledy slecna mi poradila, vyplnili jsme spolu co jsem nemel a nevedel a rekla ze penize by mi mely prijit ted koncem mesice. Penize nikde a vcera mi prisly dva dopisy. V prvnim zadali o dolozeni prijmu za 3. ctvrtletí od moji ex (matky od syna). Nezijeme spolu pres rok a pul, syna mam v peci a ziju s nim sam a vypisoval jsem tam papir, ze spolu nezijeme a ze nepatri uz do okruhu posuzovanych osob. Tak na co to kruci chcou??? Ve druhém dopise bylo ze chybi dolozit vyuctovani energii za rok 2017. To uz sem se opravdu nastval. Zadam si o prizpevek na bydleni, od listopadu 2018 tak proc je zajimaji vyuctovani zaenergie za lonsky rok. Pokud vim doklada se prijem a vydaje za posledni ctvrtleti, tak co je sakra tohle??? Jedna pani urednice mi tam rekla ze dostanu penize jen od toho mesice od ktereho zadam a pri druhe navsteve mi jina rekla zemi to daji i za rijen. A pak se v tom vyznejte. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat