Příspěvek na bydlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@catherine100 píše:
Můžu se zeptat proč bydlíte ve 3+1, když nemáte na jeho placení?
tohle nepochopím, lidi co pracují a mají alespoň nějaké příjmy se mačkají třeba ve čtyřech v 2+1, ale pak si tu někdo obývá 3+1 a není schopný si na to vydělat…tomuhle já říkám zneužívání dávek…a klidně se do mě pusťte…
Představ si, že tchanovci mají ve 3+1 menší nájem jak my ve 2+1. Tomuhle já říkám s*ani se do něčeho, o čem nic nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 tak jo, tak budem všichni přispívat na super bydlení v 3+1
a pak na ty, co to doopravdy potřebují nezbývá
je snad logické, že když nemám prachy hledám co nejmenší a nejlevnější. ne jen nájem, ale ve 3+1 jsou logicky vyšší i ostatní zálohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, nemám-li prachy, najdu si levnější byt, ale ne vždy to musí být byt menší. A zálohy se odvíjí od vícero faktorů, než je velikost bytu. I nasi mají větší byt a zálohy menší jak my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 Myslím, že tady nejde o velikost bytu, ale o princip. Hollt @catherine100 Použila úměrnost čím větší byt, tím větší peníze. Ano, nenmusí to tak být, to nic nemění ale na té myšlence, že jdu rovnou do bytu, který si nechám dotovat…
- Citovat
- Upravit
A jako kdo má na toto nárok???Nějak tomu nerozumim, to se odvíjí od platu nebo čeho?
A souhlasím, když nemám moc peněz, tak si přece nepořídím byt kde jsou větší náklad než třeba v bytě menším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brooucinda píše:
@Raduš.ka44 Myslím, že tady nejde o velikost bytu, ale o princip. Hollt @catherine100 Použila úměrnost čím větší byt, tím větší peníze. Ano, nenmusí to tak být, to nic nemění ale na té myšlence, že jdu rovnou do bytu, který si nechám dotovat…
Tak..Tak to bylo nejspíš myšleno..
- Citovat
- Upravit
@blackulka řekla Ti to dobře, musíš platit min 3 měsíce a žádá se kvartálně, tzn pro Tebe až v lednu. Doneseš doklady za říjen, listopad a prosinec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catherine100 píše:
Můžu se zeptat proč bydlíte ve 3+1, když nemáte na jeho placení?
tohle nepochopím, lidi co pracují a mají alespoň nějaké příjmy se mačkají třeba ve čtyřech v 2+1, ale pak si tu někdo obývá 3+1 a není schopný si na to vydělat…tomuhle já říkám zneužívání dávek…a klidně se do mě pusťte…
Ja se do tebe nepustim, taky to nechapu. A zajimalo by me hlavne, co vsichni budou delat po tom, co jim ubehne lhuta pro pobirani tohoto prispevku.
Tak to je donuti konecne jit do mensiho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Ja se do tebe nepustim, taky to nechapu. A zajimalo by me hlavne, co vsichni budou delat po tom, co jim ubehne lhuta pro pobirani tohoto prispevku.Tak to je donuti konecne jit do mensiho?
Hlavně pokud by se potom dostali do průšvihu a peníze by se jim hodily i na garsonku, tak nebudou mít nárok a dobře jim tak, to je za hamty, hamty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Hlavně pokud by se potom dostali do průšvihu a peníze by se jim hodily i na garsonku, tak nebudou mít nárok a dobře jim tak, to je za hamty, hamty.
Jenze v dnesni politicky nestale situaci lide takhle dopredu nepremysli. Co plati dnes se pak proste zmeni. Mam strach, ze pokud by se to melo tykat velkeho mnozstvi lidi, tak by se to stejne nejak resilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych řekla pravdu, tak o existenci takového příspěvku jsem se dozvěděla až z emimina. Tak nechápu lidi, že jdou do toho, na co nemají, ještě si pak stěžují na jedubaby. Navíc k tomu bytu nemá ani trvalý pobyt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Mas pravdu, ale obavam se, ze po uplynuti te lhuty u prispevku na bydleni si dale tito lide pujdou zazadat o doplatek na bydleni. A jelikoz je patrne, ze kdyz na tyhle davky dosahnou, tak (oficialne) moc velky prijem mit nebudou, tudiz duchod bude bida s nouzi a to jsem zvedava, co se bude dit. Asi bych byla radsi pobirala prispevek k duchodu nez o kurce chleba vzpominala jak jsem bydlivala v 3+1. Ale kazdeho vec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Jenze v dnesni politicky nestale situaci lide takhle dopredu nepremysli. Co plati dnes se pak proste zmeni. Mam strach, ze pokud by se to melo tykat velkeho mnozstvi lidi, tak by se to stejne nejak resilo.
Ono se to take nemusi zmenit vzdy k lepsimu. Ja proste ale tak trochu doufam, ze aspon v tomto budou tamti nahore neoblomni a proste 7let je docela dlouha doba na to, aby se clovek postaral o to co bude dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
Ono se to take nemusi zmenit vzdy k lepsimu. Ja proste ale tak trochu doufam, ze aspon v tomto budou tamti nahore neoblomni a proste 7let je docela dlouha doba na to, aby se clovek postaral o to co bude dal.
Naprostý souhlas..
Mě taky třeba zaráží to, že člověk vydělává a koupí si například byt, celou dobu ho platí a pak se stane to, že chlap přijde o práci, jdete na úřad zjistit, jestli máte nárok na nějakou dávku, než se situace zlepší a tam vám úřednice řekne, prodejte byt nebo prodejte auto a nejlepší, ať vám pomůžou rodiče..Ale to, že si tady někdo žije z dávek několik let, tak t
- Citovat
- Upravit
jj měnila jsem ho nedávno. Dali mi sice kartičku s novou adresou, ale na úřadech mi to nechtěli akceptovat, prý mám přijít s novou občankou a to trvalo 3týdny. Možná to byli jen úředníci u nás, ale nepomohlo mi se s nimi hádat, prostě se se mnou nebavili.