Příspěvek na bydlení pce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No problém to asi bude, když tam není tvoje jméno. Proč to nemůžeš platit složenkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož majitel chce aby peníze jsme mu posílali na účet a jiným způsobem platby neakceptuje , napadlo mě zda by pomohlo kdyby bych měla od tchýně čestné prohlášení že účet využívám pouze já @Monchichik
- Citovat
- Upravit
No ale ty mu to můžeš poslat složenkou na účet, to jde taky. No budeš se muset zeptat úřednice, která ti bude příspěvek vyřizovat. Netuším, jestli je to možné, abys to platila z jiného účtu než ze svého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jelikož majitel chce aby peníze jsme mu posílali na účet a jiným způsobem platby neakceptuje , napadlo mě zda by pomohlo kdyby bych měla od tchýně čestné prohlášení že účet využívám pouze já @Monchichik
Najdi si jinou vymluvu,ptze i na ucet muzes poslat penize slozenkou
a uprimne to si vazne myslis,ze kdyz nekde pujdes zadat o nejake davky,tak oni si nemuzou zjistit,ze mas nekde nejake exekuce,ze mas evidentne financni problemy? Nic Ti nedaji a je to dobre ![]()
- Citovat
- Upravit
@Twixinka Myslíš, že když má někdo exekuce, nedostane dávky? To by je nedostal skoro nikdo v tomhle státě
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Twixinka nechci nic říkat ale i když má člověk exekucí nárok na sociální dávky má ![]()
- Citovat
- Upravit
@Monchichik jezisi,ja nerekla,ze ji nedaji ten podelany prispevek kvuli exekucim
ale zjisti si to a muze to hrat roli pri rozhodovani .. zakladatelce nic nedaji,ptze neumi zaplatit najem na ucet slozenkou .. jinak je mi blivno z lidi,kteri si vlastni blbosti nasekaji dluhy,pak nezvladaji splacet a zdimou stat ![]()
- Citovat
- Upravit
To problém bude, musíš to mít na svoje jméno. Posílej to složenkou, to jde i na účet, neznamená že když pošleš složenku že si ten druhej musí běžet na poštu vybírat hotovost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Twixinka píšeš, že jí nic nedají a to nemůžeš vědět
proč by si u příspěvku na bydlení zjišťovali exekuce? tam dokládáš příjem a kolik platíš za bydlení, zbytek nikoho nezajímá…
jinak o dlužnících nebudu zapřádat debatu, zvyšuje mi to nebezpečně tlak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik ja uz se k tomu nebudu vyjadrovat
myslete si co chcete,ale hodne byste se divili do ceho vseho maji urednici pristup ![]()
- Citovat
- Upravit
@Monchichik a nedaji ji ted momentalne nic,ptze to proste musit byt na jeji jmeno ![]()
- Citovat
- Upravit
a jak to chceš prokázat, že to neplatí tchýně ze svého? To fakt neznáš složenku, co jde na účet? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer měla bych dotaz budu si žádat o příspěvek na bydlení u ale díky mému ex nemohu mít účet u banky takže oje tchýně založila účet z kterého posílám nájem, el a plyn, složenkou to platit nemůžu. Myslíte
Ale že bude problém jelikož na papírech co mám vytisknutý z internetového bankovnictví pro doložení je psané jméno tchýně. Děkuji za info