Příspěvek na bydlení pce

Anonymní
20.1.19 19:32

Příspěvek na bydlení pce

Dobrý večer měla bych dotaz budu si žádat o příspěvek na bydlení u ale díky mému ex nemohu mít účet u banky takže oje tchýně založila účet z kterého posílám nájem, el a plyn, složenkou to platit nemůžu. Myslíte
Ale že bude problém jelikož na papírech co mám vytisknutý z internetového bankovnictví pro doložení je psané jméno tchýně. Děkuji za info

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32573
20.1.19 19:35

No problém to asi bude, když tam není tvoje jméno. Proč to nemůžeš platit složenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 19:39

Jelikož majitel chce aby peníze jsme mu posílali na účet a jiným způsobem platby neakceptuje , napadlo mě zda by pomohlo kdyby bych měla od tchýně čestné prohlášení že účet využívám pouze já @Monchichik

• Citovat
  • Upravit
827
20.1.19 19:41

Celé je to nějaké divné a zmatené :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
20.1.19 19:42

No ale ty mu to můžeš poslat složenkou na účet, to jde taky. No budeš se muset zeptat úřednice, která ti bude příspěvek vyřizovat. Netuším, jestli je to možné, abys to platila z jiného účtu než ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

Ty neznas slozenku ze ktere jdou penize na ucet? 8o

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
@Anonymní píše:
Jelikož majitel chce aby peníze jsme mu posílali na účet a jiným způsobem platby neakceptuje , napadlo mě zda by pomohlo kdyby bych měla od tchýně čestné prohlášení že účet využívám pouze já @Monchichik

Najdi si jinou vymluvu,ptze i na ucet muzes poslat penize slozenkou :roll: a uprimne to si vazne myslis,ze kdyz nekde pujdes zadat o nejake davky,tak oni si nemuzou zjistit,ze mas nekde nejake exekuce,ze mas evidentne financni problemy? Nic Ti nedaji a je to dobre :zed:

• Citovat
  • Upravit
32573
20.1.19 19:45

@Twixinka Myslíš, že když má někdo exekuce, nedostane dávky? To by je nedostal skoro nikdo v tomhle státě :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.19 19:46

@Twixinka nechci nic říkat ale i když má člověk exekucí nárok na sociální dávky má :wink:

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
20.1.19 19:50

@Monchichik jezisi,ja nerekla,ze ji nedaji ten podelany prispevek kvuli exekucim :zed: ale zjisti si to a muze to hrat roli pri rozhodovani .. zakladatelce nic nedaji,ptze neumi zaplatit najem na ucet slozenkou .. jinak je mi blivno z lidi,kteri si vlastni blbosti nasekaji dluhy,pak nezvladaji splacet a zdimou stat :poblion:

• Citovat
  • Upravit
37285
20.1.19 19:50

To problém bude, musíš to mít na svoje jméno. Posílej to složenkou, to jde i na účet, neznamená že když pošleš složenku že si ten druhej musí běžet na poštu vybírat hotovost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32573
20.1.19 19:53

@Twixinka píšeš, že jí nic nedají a to nemůžeš vědět ;) proč by si u příspěvku na bydlení zjišťovali exekuce? tam dokládáš příjem a kolik platíš za bydlení, zbytek nikoho nezajímá…
jinak o dlužnících nebudu zapřádat debatu, zvyšuje mi to nebezpečně tlak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
20.1.19 19:54

@Monchichik ja uz se k tomu nebudu vyjadrovat :roll: myslete si co chcete,ale hodne byste se divili do ceho vseho maji urednici pristup :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
20.1.19 19:56

@Monchichik a nedaji ji ted momentalne nic,ptze to proste musit byt na jeji jmeno :roll:

• Citovat
  • Upravit
5574
20.1.19 19:57

a jak to chceš prokázat, že to neplatí tchýně ze svého? To fakt neznáš složenku, co jde na účet? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat