Příspěvek na bydlení - scan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
20.10.14 13:02

příspěvek na bydlení - scan

Ahoj, potrebovala bych poradit ted budu zadat podruhe o prospevek na bydleni za dalsí čtvrtletí a urenice po me chtela opět podpis majitele bytu na dvou dokumentech, jenze problem je ze majitelka bydlí v Italii zkousela jsem to poslat postou ale nepřislo to tam a zatim se to nevratilo ani ke me takze kdoví kde to je, ale nastesti jsem si to predem jeste oskenovala a majitelka to vse podepsala a oskenovala a poslala, myslíte ze mi to na urade takto vezmou? volala jsem na info na urad prace a rekli mi ze mozna jo mozna ne :zed: :zed: :pocitac:. Majitelka byla v ČR v červenci tak jsem myslela ze bych ji dala vice dokumentu na podepsani abych pak nemela problem to schanet atd. kdyz jsem urednici zadala aby mi dala více dokumentu tak se mi vysmala ze ji to nezajima ze proste mi jich dat vic nemuze ze je to rozpocitane jako nechapu co je toto za pristup sakra??? A jeste dotaz pokud bych to nestihla ted v říjnu slo by to i v listopadu nebo to uz mi neprijmou? majitelka tu bude v pulce listopadu… ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.10.14 13:06

Jednak si to můžeš vytisknout na netu třeba stokrát a ano vezmou. Teď musíš kdykoliv v říjnu nebo listopadu nebo prosinci podat žádost za 3.kvartál. Jen když to podáš v listopadu, pozastaví ti výplatu, protože jakoby nebudeš mít podáno a pak ti to pošlou ale naráz, až po žádosti i za ten říjen, o peníze nepřijdeš, jen to nedostaneš každý měsíc ale pak naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.10.14 13:10

Jeee ty si me potěšila ja tady počítam ze budu 3 mesice bez penez :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.10.14 13:40

Hlavně mě zaráží, že to chtějí každé čtvrtletí, já to dávala jen na poprvé a už nechtějí ani smlouvu :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.10.14 13:54
Ani netři měsíce, záleží na tom úřadu. Když to podáš v listopadu, třeba to ještě stihnou zpracovat a v prosinci ti přijdou oba měsíce naráz a v lednu normálně už měsíční část. Záleží, kdy to zvládneš podat a jestli to úřad zpracuje do toho prosincového výplatního termínu, aby ti to poslali. Pak když tak v lednu vše dostaneš najednou. Takže trošku s tím počítat, ale o peníze nepřijdeš.
@Markyi píše:
Jeee ty si me potěšila ja tady počítam ze budu 3 mesice bez penez :oops: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.10.14 15:24

Já jen k tomu podpisu, scan by ti vzít měli. ALE. Ale můžeš narazit na úřednici, která bude těsně po školení s nadřízenou papežštější než papež, a ty budou žádat podpis úředně ověřený. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.10.14 12:36

AHoj tak nastesti mi to vzaly ale tech kecu u toho šla se zeptat vedoucí jestli to muze prijmout a pak mi řekla, dnes má šefka vyjíměčně dobrou náladu tak máte štěstí 8o :D neskutečny tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný