Vyrovnání se ze ztrátou blízké osoby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.19 21:56

Vidis to, ja se bohuzel nestihla rozloucit ani s jednim z rodicu, zemrel tatinek, tri mesice po nem maminka, se samotnym jejich odchodem jsem se vcelku vyrovnala rychle, ale nejak se nezvladam smirit s vlastni smrti a desi me jeste o to vic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.19 23:02

Zemřel mi manžel(tudiz otec me dcery),kdyz jsem byla v 6.mesici tehotenstvi. Uz je to skoro 15-let pryc , uvnitr me to porad trapi.. A dala jsem do do kopy , ldyz se narodila dcera, nechtela jsem aby jsem na ni prenasela psychiku.Obcas si prijdu nevdecne , kdyz si stezuji memu priteli , jaky byl muj byvaly manzel skvely atp..
Chce to hold cas.. Ale porad uvnitr toho manzela mam a to uz ziju tech 7 let s pritelem.. obcas si prijdu , ze meho manzela podvadim..Ale toho pritele miluju, stara se skvele o moji dceru a nahrazuje ji skvelyho otce..

Duvod anonymu:nechci ,aby si neldo myslel , ze se litujii a taky je to hodne soukroma zalezitos

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.19 23:05
@Anonymní píše:
Zemřel mi manžel(tudiz otec me dcery),kdyz jsem byla v 6.mesici tehotenstvi. Uz je to skoro 15-let pryc , uvnitr me to porad trapi.. A dala jsem do do kopy , ldyz se narodila dcera, nechtela jsem aby jsem na ni prenasela psychiku.Obcas si prijdu nevdecne , kdyz si stezuji memu priteli , jaky byl muj byvaly manzel skvely atp..
Chce to hold cas.. Ale porad uvnitr toho manzela mam a to uz ziju tech 7 let s pritelem.. obcas si prijdu , ze meho manzela podvadim..Ale toho pritele miluju, stara se skvele o moji dceru a nahrazuje ji skvelyho otce..Duvod anonymu:nechci ,aby si neldo myslel , ze se litujii a taky je to hodne soukroma zalezitos

Jeste chci dodat, manzel mi pred jeho smrti rekl , ze bude rad , kdyz si nekoho najdu , abych na vse nebyla sama..
Ale mam proste chvilky vesele, ale nekdy si vzpomenu na manzela a je mi smutno

• Citovat
  • Upravit
7355
7.3.19 09:15
@Anonymní píše:
Jeste chci dodat, manzel mi pred jeho smrti rekl , ze bude rad , kdyz si nekoho najdu , abych na vse nebyla sama..
Ale mam proste chvilky vesele, ale nekdy si vzpomenu na manzela a je mi smutno
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.26 01:40

@Zupa Jak jsi to zvládla, jakou máš radu? Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...