Modelace prsou - doporučení doktora

413
10.12.15 17:32

Modelace prsou - doporučení Mudr

Dobrý večer, maminky :)

Má mamča by si prála nová prsa. :nevim: Uvažuje o modelaci (s implantáty nebo bez) Máte někdo zkušenosti s klinikami v Praze, Kladně, Slaný a okolí? Doporučíte mi nějakého Dr? Respektive upozornění, kam nemá chodit? Za každou zkušenost, radu, upozornění atd budu velmi ráda. :kytka:
Hezký večer B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
14.12.15 13:28

Ahoj Bedulinko, koukám, že ti nikdo zatím neodpověděl - plastické operace se řeší v sekci,,Cvičíme, krásníme a třeba i hubneme'', tak ať víš jen pro příště ;)
Moje sestra byla před rokem na modelaci prsou se zvětšením implantáty, 38 let, po třech dětech. Já jí od toho odrazovala, protože sama bych si neuměla představit jít pod kudlu jen kvůli estetice, ale ona přeci jen šla a je z ní upřímně úplně jiný člověk. Ani bych nevěřila, co nová prsa se sebevědomím ženských dokážou :D Ale ty se ptáš na zkušenosti…sestra navštívila více odborníků, nejdřív chtěla někoho z menšího města (bydlí u Phy) že jakože to bude levnější, ale podle referencí se pak rozhodla pro větší a známější kliniku v Praze. Byla jsem s ní na jedné předoperační konzultaci a dělal jí to DR. Peter Ondrejka (tady jsem si ho vygooglila http://www.medicomvip.cz/…ter-ondrejka), moc sympatický pán, vše pečlivě vysvětlil a operace dopadla na jedničku. Sestra se rozhodovala hodně podle přístupu doktora a tento jí vyhovovat úplně nejvíc. Asi je dobré kouknout se na zkušenosti těch doktorů, ale rozhodně je i navštívit, aby ti sedl i lidsky a nebála ses (nebo teda spíš tvoje mamča), že to blbě dopadne 8) Jestli tě ještě něco zajímá, tak se prosím ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
12.1.16 21:09

@Leny5 Děkuji za UPOZORNĚNÍ. :lol:
RÁDA BYCH SE ZEPTALA, KOLIK ZA OPERACI ZAPLATILA A ZDA NEBYLA I NA KONZULTACI U DR PROSSE -PERFECT CLINIC NEBO U DR LIBORA KMENTA U ESTE CLINIC A JAKÁ BYLA POPŘÍPADĚ JEJÍ REAKCE NA TYTO DR. DĚKUJI za :kytka: odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová