Neschopenka a výlet

Anonymní
10.12.15 13:10

Neschopenka a výlet

Jsem delší dobu na neschopence. Ráda bych odjela na víkend mimo domov. Lze to nějak udělat? Spoléhat na to, že mi kontrola nepřijde, nechci. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
10.12.15 13:10

Nahlásit lékaři, po dohodě může napsat jiné místo, kde po dobu neschopenky budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.15 13:12
@Anonymní píše:
Jsem delší dobu na neschopence. Ráda bych odjela na víkend mimo domov. Lze to nějak udělat? Spoléhat na to, že mi kontrola nepřijde, nechci. Děkuji!

leda se domluvit s dr a na víkend změnit pobyt. Ovšem pokud k tomu není vážný důvod, moc bych na to nesázela, že to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.15 13:15

Jednalo by se o jediný den. Tak se zkusím domluvit s lékařem. Jsem doma delší dobu a vycházky jsou omezující. Taky mi není dobře vždy jen v době vycházek:-(

• Citovat
  • Upravit
72725
10.12.15 13:20
@Anonymní píše:
Jednalo by se o jediný den. Tak se zkusím domluvit s lékařem. Jsem doma delší dobu a vycházky jsou omezující. Taky mi není dobře vždy jen v době vycházek:-(

njn, od toho je neschopenka, abys byla doma a né jezdila po výletech :nevim: sorry, ale k tomu neschopenka neslouží - ani těhotným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
10.12.15 13:28
@Anonymní píše:

zkus se domluvit s lékařem.. Mě teda vycházel vždy vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
10.12.15 14:02

Zkus se domluvit na změně pobytu, ale i tam musíš dodržovat vycházky. Jen prostě nechápu když máte PN, tak asi z nějakého zdr. důvodu a to najednou můžete jezdit po výletech?

Příspěvek upraven 10.12.15 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.12.15 14:26

Jo domluvit se můžeš ale teoreticky bys měla vycházky dodžovat i v místě nového pobytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 22:21

Dlouhodoba neschopenka a doprovod do lažní

Dobrý večer, můžu ze synkem do lázní, když jsem dlouhodobě na neschopence? Jela bych jako doprovod.

• Citovat
  • Upravit
2327
7.7.19 00:14

Anonymní - do lázní se synkem můžete, po dobu pobytu v lázních budete nadále pokračovat v neschopence. Ale zeptejte se ještě Vašeho lékaře, záleží na diagnoze. Ale do lázní se běžně na neschopenku jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová