Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nahlásit lékaři, po dohodě může napsat jiné místo, kde po dobu neschopenky budeš.
@Anonymní píše:
Jsem delší dobu na neschopence. Ráda bych odjela na víkend mimo domov. Lze to nějak udělat? Spoléhat na to, že mi kontrola nepřijde, nechci. Děkuji!
leda se domluvit s dr a na víkend změnit pobyt. Ovšem pokud k tomu není vážný důvod, moc bych na to nesázela, že to udělá.
Jednalo by se o jediný den. Tak se zkusím domluvit s lékařem. Jsem doma delší dobu a vycházky jsou omezující. Taky mi není dobře vždy jen v době vycházek:-(
@Anonymní píše:
Jednalo by se o jediný den. Tak se zkusím domluvit s lékařem. Jsem doma delší dobu a vycházky jsou omezující. Taky mi není dobře vždy jen v době vycházek:-(
njn, od toho je neschopenka, abys byla doma a né jezdila po výletech
sorry, ale k tomu neschopenka neslouží - ani těhotným.
@Anonymní píše:
Jsem delší dobu na neschopence. Ráda bych odjela na víkend mimo domov. Lze to nějak udělat? Spoléhat na to, že mi kontrola nepřijde, nechci. Děkuji!
zkus se domluvit s lékařem.. Mě teda vycházel vždy vstříc
Zkus se domluvit na změně pobytu, ale i tam musíš dodržovat vycházky. Jen prostě nechápu když máte PN, tak asi z nějakého zdr. důvodu a to najednou můžete jezdit po výletech?
Příspěvek upraven 10.12.15 v 14:28
Jo domluvit se můžeš ale teoreticky bys měla vycházky dodžovat i v místě nového pobytu…
Dobrý večer, můžu ze synkem do lázní, když jsem dlouhodobě na neschopence? Jela bych jako doprovod.
Anonymní - do lázní se synkem můžete, po dobu pobytu v lázních budete nadále pokračovat v neschopence. Ale zeptejte se ještě Vašeho lékaře, záleží na diagnoze. Ale do lázní se běžně na neschopenku jezdí.